Hyppää sisältöön

kia-Merkkihuolto

Rinta-Joupin Kia-huolto hallitsee autovalmistajasi antamat huolto-ohjeet viimeistä piirtoa myöten ja huoltohenkilökuntamme on saanut merkkisi uusimman koulutuksen. Tuo autosi ammattimaiseen huoltoon meille!

Kia-merkkihuolto Jyväskylässä, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä sekä Vaasassa.

Vuoden Auto 2022 Kia EV6

Jotta Kiasi takuu säilyy koko takuuajan, se on huollettava merkkihuollossa tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisillä varaosilla. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuollossa näistä vaatimuksista ei tingitä koskaan, ja edessäsi on turvallisia ajokilometrejä. Löydät Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetun Kia-merkkihuollon Jyväskylästä, Mikkelistä, Oulusta, Porista, Rovaniemeltä sekä Vaasasta.

Rinta-Joupin Kia-huolto huolehtii ja päivittää

Kian määräaikaishuollot tehdään noin vuoden välein, mutta tunnemme myös poikkeukset, ja noudatamme niiden kohdalla valmistajan vaatimuksia. Teemme muun muassa uuden Kian väliöljynvaihdon, joka on takuun säilymisen edellytys. Meiltä kuulet myös, jos Kialla on takaisinkutsukampanjoita tai muita mahdollisia ilmaisia päivityksiä, joilla autosi ominaisuuksia voidaan parantaa.

Merkkihuollossa saat kuulla myös, mitä muita etuja Kia tarjoaa. Kia-merkkihuollossamme saat ilmaiset karttapäivitykset autosi navigaattoriin sekä 24 h tiepalvelun aina seuraavaan määräaikaishuoltoon asti. Vian sattuessa saat ilmaisen hinauksen lähimpään merkkihuoltoon ja sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi. Me Rinta-Joupin Kia-merkkihuollossa huolehdimme autostasi myös puhdistamalla sisäpeilit, ulkopeilit ja matot aina huollon yhteydessä.

Rinta-Joupin Kia-merkkihuollossa hinta ei pääse yllättämään

Rinta-Joupilla on Kian määräaikaishuoltoihin valmiiksi hinnoitellut huoltopaketit, joten saat aina kuulla hinnan jo ennen huoltoa. Kun tulet autohuoltoomme takuuajan päätyttyä, saat itse päättää huollon laajuuden etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain odottamatonta, soitamme aina ensin sinulle. Meillä on myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat maksaa merkkihuollon erissä tai tasoittaa huoltokustannukset pidemmälle ajalle.

Uusimmat Kia henkilöautot