Hyppää sisältöön
Retkeilyauto matkailuajoneuvot

Retkeilyautot

Etsitkö täydellistä tapaa nauttia luonnosta ja matkustamisesta samanaikaisesti? Retkeilyautot tarjoavat ratkaisun.

Tutustu retkeilyautojen valikoimaan

Retkeilyautot – oma koti minne tahansa menetkin

Retkeilyautot yhdistävät vapauden ja mukavuuden matkustamiseen. Ne ovat täydellisiä niille, jotka haluavat kokea luonnon ja samalla nauttia kodin mukavuuksista. Retkeilyautot tarjoavat oman keittiön, makuutilan, ja usein myös wc- ja suihkutilan, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta ja miellyttävää.

Retkeilyauto, kansankielellä retkiauto, on pakettiauton pohjalle tehty pienempi asuntoauto. Pienemmän kokonsa vuoksi se on isoa matkailuautoa kätevämpi ja ketterämpi liikenteessä ja siksi erittäin hyvä vaihtoehto matkailuajoneuvoksi.

Kokonsa ansiosta retkeilyautolla on pienempi polttoaineenkulutus. Lisäksi se mahtuu helposti parkkiruutuun, mikä voi olla retkeilyautoa isommalle matkailuautolle ongelmallista. Retkeilyautossa on usein matkailuautoa kevyempi varustelu ja eristykset, mutta se lasketaan silti lakiteknisesti matkailuautoksi, mikä tarkoittaa, että se kuuluu matalampaan autoveroluokkaan. Se on usein neljälle, eli kuskin lisäksi kolmelle, matkustajalle rekisteröity.

Meiltä löydät sekä uuden tai käytetyn retkeilyauton. Uusista retkeilyautoista edustamme Roadcar, Pössl, Hymer ja LMC retkeilyautoja.

Maksa sinulle sopivissa erissä. Rinta-Jouppi Autorahoitus on kiinteäkorkoinen ja tasaeräinen rahoitus.

Tarvitsetko apua tai onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä Caravan-myyntiimme!

Useita eri sisätilaratkaisuja eri tarpeisiin

Retkeilyautojen sisätilaratkaisut vaihtelevat valmistajien, mallien ja kokojen välillä.

Kiinteä tai taitettava parisänky

Monissa retkeilyautoissa on kiinteä parisänky takaosassa. Tämä tarjoaa vakituisen ja mukavan nukkumispaikan, mutta voi rajoittaa tilan käyttöä päivällä. Taitettava parisänky voi olla seinää vasten taitettava sänky tai ylävuode, joka voidaan laskea alas käyttöä varten.

Pöytäryhmä tekee ruokailun sisätiloissa mahdolliseksi perheen tai ystävien kanssa

Retkeilyautoissa on pöytäryhmä, joka voidaan muuttaa vuoteeksi tarpeen mukaan. Tämä tarjoaa monipuolisuutta tilan käytössä. Sisustan ja penkkien väreistä löydät paljon vaihtoehtoja.

Kompakti ja käytännöllinen keittiö

Retkeilyautot sisältävät yleensä kompaktin keittiön, joka voi sisältää liesen, jääkaapin ja pesuallasvarustuksen. Keittiö voi olla sijoitettu eri paikkoihin autossa riippuen pohjaratkaisusta.