Hyppää sisältöön
Kia logo

Uusien Kia-myynti on Porissa, Vaasassa, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Merkkihuollon löydät Porista, Vaasasta, Jyväskylästä, Mikkelistä, Oulusta ja Rovaniemeltä. Meiltä löydät myös laajan valikoiman Kian vaihtoautoja!

Kia

Kia on noussut yhdeksi Suomen suositummista automerkeistä laajan ja monipuolisen malliston ansiosta. Palkittu muotoilu, loistava teknologia ja markkinoiden paras, 7 vuoden takuu* ovat ominaisuuksia, jotka tekevät tästä merkistä ainutlaatuisen.

Kia Motors Corporation on vuonna 1944 perustettu eteläkorealainen autonvalmistaja. Autojen vuosittainen tuotanto on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa. Kialla on 14 valmistus- ja kokoonpanotehdasta viidessä eri maassa ja myyntiverkosto toimii noin 180 maassa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on yli 45 miljardia dollaria. Kialla on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää. Merkin markkinaosuus oli Suomessa 6,4 prosenttia vuonna 2019. Kialla on ollut useana vuonna Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat. Kia on myös alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani Suomessa.

Kia tarjoaa markkinoiden parhaan takuun – 7 vuotta.

Kia on vakiinnuttanut asemansa Suomessa hyvän hinta-laatu-suhteensa ansiosta. Sen myydyimpiä malleja ovat Ceed, hybrideistä Niro sekä uusi Crossover Stonic. Kialla on laaja mallisto sinkku- ja perheautoista isoihin maastureihin, joista tunnetuin on Sorento.

Katso merkkihuollon sivut:

Katso myös nämä

Varaa aika KIA- huoltoon

KIA CEED

Ceed on Kian parhaiten myytyjä automalleja. Vaihtoautojen hurjassa tarjonnassa Ceed erottuu edukseen 7 vuoden takuullaan sekä kilpailukykyisellä hinnalla ja kattavalla varustelullaan. Ceed on loistava perusauto, sillä sen käsittely on todella helppoa ja vaivatonta, ja ajaminen mukavaa.

Ajomukavuudeltaan Ceed onnistuu peittoamaan monet isorenkaisemmat ja sporttisemmat mallit. Autoa onkin usein kehuttu yllättäväksi ja hauskaksi ajettavaksi. Koko perheen hatchbackia etsivälle tämä malli on oiva valinta. Ceed on ehdottomasti luokkansa parhaimmistoa niin ajettavuudessa, hinnoittelussa kuin luotettavuudessakin.

KIA NIRO JA E-NIRO

Nirossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja loistava ajokokemus. Laadukkaat ja edustavat materiaalivalinnat näkyvät niin Kian sisällä kuin ulkoasussakin. Tyylikkäät sisätilat on rakennettu loogisesti ja matkustustilassa riittää säilytyspaikkoja.

Ohjaukseltaan Niro on helppokäyttöinen ja tasapainoinen. Sen korkea ajotuntuma ja mukavat säätömahdollisuudet tekevät siitä todella monipuolisen katumaasturin. Varioinnin mahdollisuuksia lisäävät kattavat käyttövoimavaihtoehdot, kuten hybridi, plug-in hybridi ja täyssähköiset mallit. Tutustu ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

KIA SPORTAGE

Huipputyylikäs ja ylellisen tilava Sportage katumaasturi on yksi merkin suosituimmista malleista. Mallin suosion taustalla on sen pienet päästöt ja monipuoliset vaihtoedot. Mallista on saatavana bensiini, diesel, hybridi, plug-in hybridi ja kevythybridivaihtoehdot. Teknologia ja turvallisuusominaisuudet huolehtivat niin kuljettajan kuin matkustajienkin viihtymisestä myös pidemmillä matkoilla.

Sportagen suunnittelun keskiössä on kuljettajan tarpeet, teknologia ja laadukkaat yksityiskohdat. Matkustamon mukavat yllätykset ja loistava ajotuntuma tarjoavat parasta laatua ja helpottavat elämää tien päällä. Luotettavaa, tehokasta ja tilavaa koko perheen katumaasturia etsiessäsi Sportage tarjoaa kokemuksen, jota et halua jättää välistä. Tutustu valikoimaan ja tule koeajamaan.

*Kian 7 vuoden / 150 000 km:n takuu uusille autoille. Voimassa kaikissa EU-maissa (lisäksi Norjassa, Sveitsissä, Islannissa ja Gibraltarilla) ja sitä koskevat paikalliset ehdot.