Hyppää sisältöön

kia

Kia on korealainen automerkki, joka tunnetaan luotettavuudesta ja poikkeuksellisen pitkästä, jopa seitsemän vuoden takuuajasta. Kian vaihtoautot ovat monipuolisia ja supersuosittuja. Tutustu ja löydä omasi!

Uusimmat KIA ajoneuvot

KIAN VAIHTOAUTOT

Kia Motors Corporation on vuonna 1944 perustettu eteläkorealainen autonvalmistaja. Kia-autojen vuosittainen tuotanto on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa. Kialla on 14 valmistus- ja kokoonpanotehdasta viidessä eri maassa ja myyntiverkosto toimii noin 180 maassa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on yli 45 miljardia dollaria. Kialla on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää. Kian markkinaosuus oli Suomessa 6,4 prosenttia vuonna 2019. Kialla on ollut useana vuonna Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat. Kia on myös alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani Suomessa.

Kia tarjoaa markkinoiden parhaan takuun – 7 vuotta.

Kia on vakiinnuttanut asemansa Suomessa hyvän hinta-laatu-suhteensa ansiosta. Kian myydyimpiä malleja ovat Kia Ceed, hybrideistä Kia Niro sekä Kian uusi Crossover Kia Stonic. Kialla on laaja mallisto sinkku- ja perheautoista isoihin maastureihin, joista tunnetuin on Kia Sorento.

Katso KIA merkkihuollon sivut:

SUOSITTUJA MALLEJA

KIA CEED

Ceed on Kian parhaiten myytyjä automalleja. Vaihtoautojen hurjassa tarjonnassa Ceed erottuu edukseen 7 vuoden takuullaan sekä kilpailukykyisellä hinnalla ja kattavalla varustelullaan. Kia Ceed on loistava perusauto, sillä sen käsittely on todella helppoa ja vaivatonta, ja ajaminen mukavaa.

Ajomukavuudeltaan Kia Ceed onnistuu peittoamaan monet isorenkaisemmat ja sporttisemmat mallit. Autoa onkin usein kehuttu yllättäväksi ja hauskaksi ajettavaksi. Koko perheen hatchbackia etsivälle tämä malli on oiva valinta. Ceed on ehdottomasti luokkansa parhaimmistoa niin ajettavuudessa, hinnoittelussa kuin luotettavuudessakin.

Kia Ceed

KIA NIRO JA E-NIRO

Kia Nirossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja loistava ajokokemus. Laadukkaat ja edustavat materiaalivalinnat näkyvät niin Kian sisällä kuin ulkoasussakin. Tyylikkäät sisätilat on rakennettu loogisesti ja matkustustilassa riittää säilytyspaikkoja.

Ohjaukseltaan Kia Niro on helppokäyttöinen ja tasapainoinen. Sen korkea ajotuntuma ja mukavat säätömahdollisuudet tekevät siitä todella monipuolisen katumaasturin. Varioinnin mahdollisuuksia lisäävät kattavat käyttövoimavaihtoehdot, kuten hybridi, plug-in hybridi ja täyssähköiset mallit. Tutustu ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

KIA SPORTAGE

Huipputyylikäs ja ylellisen tilava Kia Sportage katumaasturi on yksi Kian suosituimmista malleista. Mallin suosion taustalla on sen pienet päästöt ja monipuoliset vaihtoedot. Mallista on saatavana bensiini, diesel, hybridi, plug-in hybridi ja kevythybridivaihtoehdot. Teknologia ja turvallisuusominaisuudet huolehtivat niin kuljettajan kuin matkustajienkin viihtymisestä myös pidemmillä matkoilla.

Sportagen suunnittelun keskiössä on kuljettajan tarpeet, teknologia ja laadukkaat yksityiskohdat. Matkustamon mukavat yllätykset ja loistava ajotuntuma tarjoavat parasta laatua ja helpottavat elämää tien päällä. Luotettavaa, tehokasta ja tilavaa koko perheen katumaasturia etsiessäsi Kia Sportage tarjoaa kokemuksen, jota et halua jättää välistä. Tutustu valikoimaan ja tule koeajamaan.