Hyppää sisältöön
NOPEUSRAJOITUKSET

Carado matkailuautot

Hinta-laatusuhteeltaan lyömätön saksalainen matkailuautomerkki Carado on paitsi laadukas ja teknisesti luotettava myös muotoilultaan tyylikäs ja ajaton. Jos sinulla on etsinnässä varustetasoltaan vaativammankin matkailijan toiveet täyttävä matkailuauto, Carado on erinomainen valinta.

Carado-matkailuauto valikoimasta tilavammista integroiduista autoista ketterämmin kulkeviin puoli-integroituihin vaihtoehtoihin ja alkovimalleihin sekä retkeilyautoja.

Carado-myynti Espoossa, Lempäälässä, Jyväskylässä, Kokkolassa, Rovaniemellä, Kempeleessä, Porissa, Tervajoella ja Turussa.

Carado matkailuautot

Ota yhteyttä Carado-myyntiin

Rinta-Jouppi Rahoitus

Kiinteäkorkoinen ja tasaeräinen rahoitus, jonka kuukausierän suuruuteen voit itse vaikuttaa valitsemalla tilanteeseesi sopivan rahoitusajan.

Carado T-447

Monipuolinen Carado T-447

Carado T-447 on kompakti matkailuauto, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet matkustamiseen. Tämä malli on erinomainen valinta pariskunnille tai perheille, jotka etsivät käytännöllistä ja tyylikästä matkailuautoa.

Makuutilassa on tilava parisänky, jossa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen. Kaapit ja säilytystilat mahdollistavat vaatteiden ja matkatavaroiden helpon säilytyksen. Keittiö on hyvin varusteltu, ja siellä on kaikki tarvittavat laitteet aterioiden valmistamiseen. Oleskelutila tarjoaa mukavan paikan yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Carado T-447 on suunniteltu helppoon ja vaivattomaan matkustamiseen.

Ylellinen Carado A 461

Carado A 461 on integroitu matkailuauto, joka tarjoaa ylellisemmän matkustuskokemuksen. Tässä mallissa on tilava makuutila, moderni keittiö ja tyylikäs oleskelutila.

Makuuhuoneessa on yleensä tilava parisänky, joka takaa hyvät yöunet. Keittiö on varusteltu huippuluokan laitteilla, ja siellä voi valmistaa monenlaisia aterioita matkalla. Oleskelutila on tilava ja viihtyisä, ja siellä voi rentoutua ja viettää aikaa muiden matkailijoiden kanssa.

Carado A 461 tarjoaa matkailijoille korkealaatuiset sisätilat ja ylellisen matkustuskokemuksen. Tämä matkailuauto sopii niille, jotka arvostavat laatua ja mukavuutta matkustaessaan.

Carado A461
Carado CV 540

Kompakti Carado CV 540

Carado CV 540 on kompakti ja kätevä matkailuauto. Tämä retkeilyautomalli sopii erityisen hyvin pariskunnille ja niille, jotka etsivät kompaktia vaihtoehtoa matkailuun. Carado CV 540 on suunniteltu kompaktiksi, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja ketterän. Sen koko mahdollistaa liikkumisen kaupunkialueilla ja kapeilla teillä vaivattomasti. Lisäksi se on helppo pysäköidä niin kaupungin keskustassa kuin luonnossa. Retkeilyauton keittiö on varusteltu kaasuliedellä, pesualtaalla ja jääkaapilla. Keittiö tarjoaa myös riittävästi säilytystilaa ruokatarvikkeille ja keittiövälineille. Vaikka auto on kompakti, siinä on silti viihtyisä oleskelutila, jossa on usein istumapaikat useammalle matkustajalle. Tämä tila sopii mainiosti yhdessäoloon ja rentoutumiseen.