Hyppää sisältöön

Ford-vaihtoautot

Innovatiivisuutta ja tyylikästä muotoilua. Ford vaihtoautot hurmaavat monipuolisuudellaan ja tilaratkaisuillaan. Tutustu ja löydä omasi!

FORDIN VAIHTOAUTOT

Ford on tunnettu Yhdysvalloista kotoisin oleva automerkki, jonka laaja valikoima hurmaa autoilijoita ympäri maailmaa. Jo vuodesta 1903, Ford on kulkenut autoteollisuuden edelläkävijänä luoden ympäristöystävällisempää Eco-Boost teknologiaa, uusia innovaatioita ja tyylikästä muotoilua.

Fordilta löydät auton juuri omiin tarpeisiisi, hait sitten pikkuautoa tai ylellisesti varusteltua katumaasturia. Henkilöautojen lisäksi Fordilta löydät myös loistavia hyötyajoneuvoja, kuten Transitit, Tourneot ja Rangerit. Fordin katumaasturit ja hyötyajoneuvot ovat yksiä maailman parhaista niiden suorituskyvyn, tilojen ja ympäristöystävällisten tekijöiden ansiosta. Tervetuloa koeajamaan!

Uusimmat Ford-vaihtoautot

SUOSITTUJA MALLEJA

FORD PUMA

Ford Puma on vuonna 2019 uudelleen markkinoille palannut crossover, joka kipusi vuonna 2021 suosiossaan jopa Fordin suosituimpien mallien, Fiestan ja Focuksen, ohi. Puman suosio perustuu sen kykyyn tehdä matkanteosta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää. Lisäpalveluita mallissa riittää.

Pumasta erityisen miellyttävän ajettavan tekevät siinä yhdistyvät innovatiiviset ominaisuudet, kuten yksilöllisesti mukautettavat ajotilat ja älykkäät kuljettajaa avustavat teknologiat. Ulkoa ja sisätiloiltaan Puma on muotoiltu tyylikkäästi ja viimeistelty hienostuneesti. Tutustu ja ihastu!

Ford vaihtoautot, ford puma, Ford suositut mallit, vaihtoautot ford
ford fiesta, ford vaihtoautot, vaihtoautot ford, fiesta, ford

FORD FIESTA

Upea ulkomuoto, älykkäästi suunnitellut sisätilat, tyylikkäästi viimeistelty ja helppokäyttöinen. Onko ihmekään, että Fiesta on sijoittunut Euroopan suosituimpien ajoneuvojen joukkoon jo 50 vuoden ajan? Kompaktina pakettina Fiesta lunastaa kaikki pienen henkilöauton vaatimukset – ja ylittää ne.

Fiestassa erityisen hurmaavaa on sen käytännöllisyys. Pikkuautoksi sen sisätiloissa ja ajettavuudessa on isomman henkilöauton tuntua. Tiellä auto on hauska ja leikkisä ajettava, joka vastaa täsmällisesti ohjaukseen ja pärjää niin taajaman ulkopuolella kuin kaupunkiajossakin. Tätä autoa kannattaa kokeilla.

FORD FOCUS

Crossoverien suosion noustessa vuosi vuodelta, Ford Focus on säilyttänyt paikkansa yhtenä suosituimmista viistoperämalleista. Vaikka vuosien kehittäminen on hionut Focuksesta teknologiantäyteisen viihtymispakkauksen, ovat sen mallit luvanneet ajomukavuutta alusta asti. Focuksen turvallisuus ja tilavuus jatkavat ihastuttamistaan sukupolvi sukupolvelta.

Focuksen mittavien kuljettajaa avustavien järjestelmien lisäksi uudempiin malleihin on saatavilla Fordin mobiiliapplikaatio, jonka avulla saat käyttöösi lukuisia eri ominaisuuksia, kuten tiedon ajoneuvon sijainnista ja polttoaineen määrästä, sekä mahdollisuuden lukita ja avata auton ovet vain puhelimen napautuksella. Voiko parempaa matkaseuraa ollakaan?

ford focus, ford vaihtoautot, vaihtoautot ford, ford
Ford_fiesta_vaihtoauto_kesa

Kaipaako Fordisi huoltoa?

Hoidamme ammattitaidolla kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset. Voit huollattaa Fordisi missä tahansa huollon toimipisteessämme.

Katso myös nämä