Hyppää sisältöön
Roadcar retkeilyauto matkailuauto

Roadcar Retkeilyautot

Rinta-Joupin Autoliikkeen valikoimaan kuuluvat suositut Roadcar-merkkiset retkeilyautot.

Etsitkö vakiovarustelultaan varsin kattavaa mutta suhteessa edullista retkeilyautoa? Siinä tapauksessa Roadcar on oiva vaihtoehto! Vapaus ei nimittäin maksa paljon, jos valitset Roadcarin. Roadcar on kompakti retkeilyauto toimivilla pohjaratkaisuilla yhdistettynä laadukkaaseen työnjälkeen sekä erittäin kilpailukykyisiin hintoihin.

Roadcar myynti Espoossa (Koskelo), Kempeleessä, Lempäälässä Porissa, Tervajoella, Turussa, Kokkolassa ja Rovaniemellä.

Tutustu Roadcar-mallistoon

Ota yhteyttä Roadcar-myyntiin

Roadcar retkeilyauto matkailuauto

Rinta-Jouppi Rahoitus

Kiinteäkorkoinen ja tasaeräinen rahoitus, jonka kuukausierän suuruuteen voit itse vaikuttaa valitsemalla tilanteeseesi sopivan rahoitusajan.

Suosittuja malleja

Roadcar R 600

R 600 on kompakti matkailuauto, joka on suunniteltu mukavaan matkustamiseen ja retkeilyyn. Tämä malli on erityisen suosittu pariskuntien ja pienten perheiden keskuudessa. Tässä on joitain piirteitä, jotka tekevät R 600:sta houkuttelevan vaihtoehdon:

  • Mukava majoitus: R 600:ssa on usein mukava parivuode takana, joka tarjoaa hyvät yöunet matkan päällä. Vaihtoehtoisesti takana voi olla kaksi erillistä sänkyä, jotka voidaan yhdistää tarvittaessa. Joissain malleissa löytyy myös nostovuode auton yläosasta.
  • Kompakti koko: R 600 on kompakti matkailuauto, mikä tekee siitä helpon ajaa ja pysäköidä. Se sopii hyvin kaupunkimatkoille ja pienemmille teillä liikkumiseen.
  • Keittiö ja kylpyhuone: R 600:ssa on peruskeittiö, jossa on liesi ja jääkaappi, joten voit valmistaa omat ateriasi matkalla. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc, mikä lisää matkustusmukavuutta.

Roadcar R 601

R 601 on toinen kompakti matkailuautomalli, joka on suunniteltu mukavuutta ja käytännöllisyyttä ajatellen. R 601:ssa on monia samankaltaisia piirteitä kuin R 600:ssa. R 601 on kuitenkin (vuosimallista riippuen) korkeampi varustetaso.

  • Makuutilat: R 601:ssa on usein tilava parivuode takana, joka tarjoaa mukavat yöunet. Autossa voi myös olla erilliset sängyt, jotka voidaan liittää yhteen tarpeen mukaan.
  • Kompakti koko: Kuten R 600, R 601 on myös kompakti matkailuauto, joka on helppo ajaa ja pysäköidä.
  • Keittiö ja kylpyhuone: R 601:ssa on yleensä hyvin varusteltu keittiö, joka mahdollistaa monipuolisten aterioiden valmistamisen. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc, joten matkailijat voivat nauttia kotoisista oloista matkan aikana.

Roadcar R 640

R 640 on suurempi matkailuautomalli, joka tarjoaa enemmän tilaa ja mukavuuksia matkustajille. Tämä malli sopii erinomaisesti pidempiin matkoihin ja perheille, jotka kaipaavat enemmän tilaa. Tässä on joitain R 640:n huomionarvoisia piirteitä:

  • Majoitustilat: R 640:ssa voi olla tilavampi makuutila, jossa on suuri parivuode. Lisäksi etuosassa voi olla istuinryhmä, joka voidaan muuntaa vuoteeksi tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa enemmän nukkumapaikkoja.
  • Suurempi oleskelutila: R 640:ssa on yleensä suurempi oleskelutila ja keittiö, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat tilaa ja mukavuutta.
  • Kylpyhuone ja varusteet: R 640:ssa voi olla tilavampi kylpyhuone, jossa on suihku ja wc.