Hyppää sisältöön

Polestarin perustamisen taustalla on Volvo Carsin ja kiinalaisen Geely-yhtiön yhteistyö, ja se aloitti toimintansa itsenäisenä brändinä vuonna 2017. Yhtiö on keskittynyt kehittämään sähköisiä ajoneuvoja, joissa yhdistyvät uusiutuva energiateknologia, tyylikäs suunnittelu ja huippuluokan suorituskyky. Polestar on ruotsalainen sähköautovalmistaja, joka on noussut nopeasti esille autoteollisuuden kestävää kehitystä edistävien innovaatioidensa ansiosta.

Polestar 2

Toinen Polestarin malli on täyssähköauto. Polestar 2:n suunnittelussa on panostettu minimalistiseen ja tyyliin, joka heijastaa ruotsalaista muotoilua ja toiminnallisuutta. Auton tehokkaat sähkömoottorit tuottavat yli 400 hevosvoiman tehon, mikä takaa erinomaisen kiihtyvyyden ja suorituskyvyn. Mallilla on myös yksi markkinoiden pisimmistä täyssähköisistä toimintamatkoista, yli 500 kilometriä yhdellä latauksella.

Polestar 1

Merkin ensimmäinen malli herätti suurta kiinnostusta autoalan ammattilaisten ja ympäristötietoisten kuluttajien keskuudessa. Polestar 1 on ladattava hybridiurheiluauto, jossa on sähkömoottori ja tehokas bensiinimoottori. Se tarjoaa yhteensä 600 hevosvoiman tehon ja yli 90 kilometrin sähköisen toimintamatkan. Mallin ulkonäkö on sulavalinjainen ja aerodynaaminen, ja autossa on käytetty runsaasti kevyitä materiaaleja, kuten hiilikuitua, painon vähentämiseksi ja suorituskyvyn optimoimiseksi.

Ota yhteyttä automyyntiin!

Polestarin perustamisen taustalla on Volvo Carsin ja kiinalaisen Geely-yhtiön yhteistyö, ja se aloitti toimintansa itsenäisenä brändinä vuonna 2017. Yhtiö on keskittynyt kehittämään sähköisiä ajoneuvoja, joissa yhdistyvät uusiutuva energiateknologia, tyylikäs suunnittelu ja huippuluokan suorituskyky. Nämä vaihtoautot ovat ympäristöystävällisiä, sähkökäyttöisiä ja päästöttömiä. Tämä auttaa vähentämään ilmansaasteita ja edistämään kestävää kehitystä. Nämä autot tarjoavat erinomaista suorituskykyä tehokkaiden sähkömoottorien ansiosta, jotka tarjoavat välitöntä ja nopeaa kiihtyvyyttä, vastaten tai ylittäen perinteisten polttomoottoriautojen suorituskyvyn.

Autot ovat tyylikkäästi muotoiltuja, yhdistäen skandinaavisen muotoilun ja futuristiset elementit, mikä tekee niistä houkuttelevia ja modernin näköisiä. Polestar panostaa laatuun ja innovaatioihin, käyttäen uusinta teknologiaa autonvalmistuksessa ja tarjoten huippuluokan kokemuksen sekä kestäviä ja innovatiivisia ratkaisuja.

Merkki tarjoaa kattavan huoltopalvelun ja tuen omistajilleen, mikä tekee auton omistamisesta vaivatonta ja tarjoaa hyvää asiakaspalvelua.