Hyppää sisältöön

Hymer matkailuautot

Valikoimastamme löydät vaativammankin matkailijan toiveet täyttävät Hymer-merkkiset matkailuautot.

Suomessa Hymer-merkkiset matkailuautot tunnetaan ensisijaisesti täysintegroiduista autoistaan, mutta valikoimastamme löytyy myös useita puoli-integroituja vaihtoehtoja sekä retkeilyautoja, suuri osa näistä Mercedes-Benz-alustalle tehtyinä.

Hymer-myynti Espoossa (Koskelo)Kempeleessa, Porissa, Tervajoella, Lempäälässä ja Turussa.

Tutustu Hymer-mallistoon

Ota yhteyttä Hymer-myyntiin

Rinta-Jouppi Rahoitus

Kiinteäkorkoinen ja tasaeräinen rahoitus, jonka kuukausierän suuruuteen voit itse vaikuttaa valitsemalla tilanteeseesi sopivan rahoitusajan.

Suositut Hymer matkailuautot

Hymer Grand Canyon

Hymer Grand Canyon S

Hymer Grand Canyon on matkailuauto, joka on saavuttanut suuren suosion matkailijoiden keskuudessa. Tämä matkailuauto yhdistää korkean laadun, mukavuuden ja käytännöllisyyden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan matkoille niin kaupungeissa kuin luonnossa. Hymer on tunnettu laadukkaasta saksalaisesta suunnittelusta, ja Grand Canyon ei ole poikkeus. Vaikka Grand Canyon on kompakti matkailuauto, se tarjoaa silti riittävästi tilaa matkailijoille. Se on helppo käsitellä kaupungeissa ja pysäköidä pienillekin parkkipaikoille. Grand Canyonissa on tilava oleskelualue, jossa voi rentoutua. Myös nukkumatilat ovat järjestetty tehokkaasti. Matkailuauto tarjoaa myös tilavan kylpyhuoneen ja keittiön, jossa on kaikki tarvittavat varusteet aterioiden valmistamiseen.

Hymer ML-T 580


Hymer ML-T 580 on yksi Hymerin valmistamista matkailuautomalleista, joka tarjoaa matkailijoille tyylikkään, monipuolisen ja laadukkaan matkustuskokemuksen. Tämä matkailuauto yhdistää saksalaisen laadun, innovatiivisen suunnittelun ja käytännölliset ominaisuudet. ML-T 580 -matkailuauto on tunnettu tyylikkäästä ja modernista ulkonäöstään. Se erottuu joukosta ja houkuttelee katseita niin teillä kuin leiripaikallakin.

ML-T 580 on kompaktin kokoinen, mikä tekee siitä helppokäyttöisen niin kaupunkimatkoille kuin kapeille teille ja vuoristoalueille. Matkailuautossa on kuitenkin tehokas tilankäyttö, ja se tarjoaa monipuoliset sisätilat, mukaan lukien tilava oleskelualue, keittiö ja makuutila.

Hymer ML-T 580
Hymer BML-I 780

Hymer BML-I 780

Tämä matkailuauto tarjoaa erilaisia pohjaratkaisuja ja varustetasoja, mutta yleisesti ottaen se on erittäin tilava ja tyylikäs. Sisätiloissa on korkealaatuiset materiaalit ja viimeistely, jotka luovat ylellisen tunnelman. Tämä matkailuauto on suunniteltu erityisesti pitkille matkoille ja mukavaan oleskeluun.

Makuuhuoneessa on yleensä tilava parisänky, ja matkailuauto tarjoaa myös monia säilytysratkaisuja vaatteille ja matkatavaroille. Keittiö on hyvin varusteltu. Oleskelutila on tilava ja mukava, ja siinä voi viettää aikaa yhdessä muiden matkailijoiden kanssa. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc-tilat.

Matkailuautoissa on myös useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten modernit viihdejärjestelmät, älykkäät säilytysratkaisut ja tehokkaat lämmitysjärjestelmät.