Hyppää sisältöön

Miksi rengashotelli?

Oletko miettinyt, minne laittaisit kesä- tai talvirenkaat odottamaan oikeaa vuodenaikaa? Jos omat säilytystilasi ovat pienet tai muuten vaan renkaiden säilytykseen sopimattomat, rengashotelli on helppo ja turvallinen ratkaisu ongelmaan.

Rinta-Joupin rengashotellissa renkaita säilytetään puolestasi vakuutettuna oikeissa olosuhteissa, ja ne asennetaan alle, kun sinulle sopii.

Rengashotelliin kannattaa ottaa yhteyttä siinä vaiheessa, kun on aika vaihtaa renkaat. Rinta-Joupin rengashotelliin voit jättää renkaasi säilytykseen kätevästi renkaanvaihdon yhteydessä. Palveluihimme kuuluu renkaanvaihdon ja säilytyksen lisäksi renkaiden huolellinen pesu ja renkaiden kunnon tarkkailu. Jos huomaamme, että renkaasi olisi aika uusia, otamme sinuun yhteyttä hyvissä ajoin. Saat meiltä silloin myös hyvän rengastarjouksen. Lisäksi kalibroimme tarvittaessa renkaat ja rengaspainetunnistimen asennuksen yhteydessä.

Turvallisin ja halvin ratkaisu

Rengashotelli ei ole pelkästään kätevä palvelu, vaan usein myös se turvallisin ja halvin ratkaisu renkaiden säilytykseen. Kerros- ja rivitalojen häkkivarastoissa tai parvekkeilla ei nimittäin ole sallittua säilyttää renkaita, jotka ovat paloturvariski. Meillä rengashotellissa renkaasi vakuutetaan puolestasi, joten voit nukkua yösi rauhassa.

Jos teet kustannuslaskelmia rengashotellin kannattavuudesta, huomaat nopeasti, että Rinta-Joupin rengashotelli on varsin reilu hinnaltaan. Kausisäilytys ei maksa juuri renkaiden asennusta enempää, mutta saat samalla renkaiden pesun ja vakuutetun säilytyksen. Säilytyksestä voit meillä sopia halutessasi aina kaudeksi kerrallaan.

Rinta-Joupin rengashotellit palvelevat sinua Vaasassa, Salossa, Raumalla, Oulussa, Mikkelissä, Turussa, Porissa ja Kempeleessä ja tarjoavat turvallisen ja varman säilytyksen kesä- ja talvikelejä odottaville rengassarjoille.