Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Mersun laatu vakuutti Joonaksen – Hyvä ja rehti asiakaspalvelu sinetöi kaupat

Latinalaistanssin monikertaisen suomenmestarin Joonaksen autossa täytyy löytyä tunnelmaa, karismaa ja laatua. Onneksi sopiva auto vaativaankin makuun löytyi Oulun myymälästämme.

Monialayrittäjä Joonas Piippolasta tuli kertaheitolla mersumies kun autokaupoilla eteen tuli Mercedes-Benz GLC Coupé. Hän oli jo koeajanut muutamaa toista autoa, mutta täysin sopivaa ei tuntunut löytyvän. Lopulta ystävän suositus osui kuitenkin nappiin ja se oikea löytyi yllättävästä autoehdokkaasta.

– En ollut aluksi miettinytkään mersua, mutta kun eteen tuli Mercedes-Benz GLC Coupé, niin se oli rakkautta ensisilmäyksellä, hän muistelee.

Auto käytiin vielä koeajamassa ja sen jälkeen takaisin ei ollut enää paluuta. Mersu tuntui todella hyvältä ja laadukkaalta ajaa, joten kaupat tehtiin.  

Mukava palvelu jäi mieleen

Joonas päätyi autokaupoille ystävänsä kehotuksesta. Autossa täytyy olla luonnetta, kuten omistajassaankin. Edellisestä autosta tämä ei ystävän mukaan välittynyt tarpeeksi, ja niin uuden etsintä alkoi.

– Meillä on tapana ystäväni kanssa joskus fiilistellä yhdessä autoja, ja hänen mukaansa minunlaiselta yrittäjältä täytyisi löytyä särmikkäämpi auto, hän naurahtaa.

Autokaupoille saapuessaan Joonaksella oli kaksi toiveitta – hän halusi hyvän autokauppiaan ja laadukkaan auton. Molemmat löytyivät ja loput asiat onnistuivatkin sitten helposti ja jouhevasti.

– Rinta-Joupin Autoliikkeessä asioimisesta jäi hyvä kokemus ja voisin tulla mielelläni uudestaankin. Palvelu oli hyvää ja automyyjä oli mukava sekä rehellinen. Hän varmisti, että olen tyytyväinen autoon eikä painostanut tai kiirehtinyt, hän kiittelee.

Kiireiselle yrittäjälle joustavuus myös autokaupan puolelta on tärkeää. Hänelle sattuikin reissu juuri kun kaupat autosta piti tehdä, mutta onneksi uuden ajan sopiminen onnistui hyvin, ja mersu saatiin kotiin vaivatta.

Autosta pitää löytyä tunnelmaa, tyyliä ja tehoa

Autoissa Joonas arvostaa laadun lisäksi tuntumaa – auton pitää tuntua hyvältä. Totta kai myös vakaus ja turvallisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta hänelle autoilu ei kuitenkaan ole vain paikasta toiseen siirtymistä.

– Se tunnelma, mikä autosta välittyy ajaessa, on tärkeää. Autossa täytyy olla vähän karismaa.

Onneksi kaikkea tätä löytyy Mercedes-Benz GLC Coupésta, ja kun kaikki palaset loksahtivat kohdilleen uuden auton kanssa, niin Audit jäivät nopeasti historiaan. Nyt Joonas jatkaa hyvillä mielin elämässä eteenpäin merkkiuskollisena mersumiehenä.