Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Mika arvostaa luotettavuutta autokaupassa

Kun juuri ostetun auton koelaudassa syttyi moottorivalo, Mika otti meihin heti yhteyttä. Hän sai lopulta niin hyvää palvelua, että kävi jälkeenpäin vielä erikseen kiittämässä.

Mika Ojala on ollut Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakkaana jo kymmenisen vuotta, ja autojakin on tullut ostettua useampi.

Mika Ojala on ollut Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakkaana jo kymmenisen vuotta, ja autojakin on tullut ostettua useampi. Pitkän asiakassuhteen syy on yksinkertainen – asiakaspalvelu on hyvää ja luotettavaa kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.

– Palvelu on loistavaa, vastaavanlaista ei saa muualla, Mika kehuu.

Viimeisimpänä hän on hankkinut henkilö- ja retkeilyauton. Mikalla tosin kävi hieman huono tuuri ja molempiin ajoneuvoihin tuli vikaa pian kaupanteon jälkeen. Korjaukset kuitenkin hoidettiin niin hyvin, että hän aikoo myös jatkossa jatkaa samassa tutussa autoliikkeessä asiointia.

Yllättävissä vikatilanteissa apua helposti

Joskus autoissa voi ilmetä yllättävää vikaa ja retkeilyautossa moottorin vikavalo syttyi jo toimituksen yhteydessä. Asia hoidettiin heti, mutta vika oli sinnikäs ja tuli takaisin korjauksesta huolimatta. Myös henkilöauto paljastui epäonniseksi tapaukseksi, jota jouduttiin käydä näyttämässä korjaamolla useita kertoja.

Vaikka autoja jouduttiinkin korjaamaan useampaan otteeseen, sujui reklamaatioprosessi Mikan mielestä mallikkaasti. Yhteydenpito onnistui helposti sähköisesti ja asioista sopiminen meni sutjakkaasti. Hän kiittelee erityisesti siitä, että vastuu kannettiin alusta loppuun molempien autojen tapauksissa.

– Reklamaatiot hoidettiin tosi hyvin. Koko ajan haettiin ratkaisuja sen sijaan, että oltaisiin keskitytty vain ongelmaan, tyytyväinen Mika kertoo.

Alusta loppuun moitteetonta palvelua

Autoja ostaessaan Mika asioi sekä Porvoon että Espoon toimipisteissä. Molemmissa tapauksissa autot toimitettiin kätevästi kotipihaan asti, josta vaihtoautokin vietiin samalla pois. Varkaudessa asuva Mika kiittelee palvelun helppoutta, sillä näin hän säästyi pidemmältä reissulta lähimpään toimipisteeseen.

– Se oli loistava homma! Minulla ei ole palvelusta mitään negatiivista sanottavaa.

Retkeilyautoa etsiessään Mikalla oli mielessä useampi vaihtoehto, joita hän myös etsi eri liikkeistä. Reissuun oli saatava auto nopeasti ja lopulta kaupat sinetöi myyjän reipas ja aktiivinen asenne. Autokaupoilla hän arvostaakin sitä, ettei asiakkaana tarvitse itse jahdata ja etsiä myyjää.

– Täällä toimi alusta asti kommunikointi. Sain nopeasti vastauksen, toisin kuin muualta. Myyjä otti asian hoitaakseen heti, ja teimme kaupat, Mika kertoo.

Rinta-Joupin Autoliike
Espoon Koskelon myymälä.

Kiitoksen arvoista asiakaspalvelua

Mika työskentelee itsekin jälkimarkkinoinnin parissa ja tietää, ettei reklamaatioiden hoitaminen ole aina helppoa hommaa. Tästä syystä hän myös osaa arvostaa hyvää palvelua sellaista kohdatessaan ja haluaa antaa positiivista palautetta, kun asiat hoidetaan hyvin.

– Kävin vielä varta vasten Espoossa kiittämässä myyntipäällikköä Pasia.