Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Polar saapuu Suomeen

Polarin asuntovaunut saapuivat vihdoin Suomeen. Suomalaisille karavaanareille ja talviretkeilijöille tämä on kuin onnenpotku. Polarin vaunut on nimittäin tarkoitettu pohjoisen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja kylmään ilmastoon.

Heikki Parkkinen, matkailuajoneuvomyynnin johtaja sekä Juho Kivelä, Polar-merkkivastaava vierailivat Polarin tehtaalla

Polar on ollut jo pitkään tunnettu merkki ulkomailla. Sen valmistamia asuntovaunuja arvostetaan niiden kestävyyden, käytännöllisyyden ja käyttömukavuuden vuoksi. Ne on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden olosuhteisiin. Nyt Rinta-Joupin Autoliikkeellä on mahdollisuus tuoda vaunut myös suomalaisille karanaavareille, sillä edustamme Polaria ainoana Suomessa.

Polarin vaunut täyttävät vaativammankin käyttäjän toiveet ympärivuotisessa käytössä.

Rinta-Joupin Autoliikkeen matkailuajoneuvojen myyntijohtaja Heikki Parkkinen

Kuin suomalaiselle karavaanarille tehty

Polarin vaunut on tunnettu niiden korkeasta laadusta ja hurjista laatutesteistä.

– Pohjoisen kylmässä ja ankarassa ilmastossa asioita ei voi tehdä puolittain. Jokainen asuntovaunu joutuu laajaan laatutestiin, jonka ansiosta voimme taata asiakkaillemme seitsemän vuoden tiiviystakuun, kertoo Polarin toimitusjohtaja Tony Ekström.

Kaikille Polarin vaunuille tehdään tiiviystestit ilmastokammiossa. Testin aikana asuntovaunu altistetaan 36 000 vesilitralle ja myrskytuulille tunnin ajaksi. Vaunut pitävät kylmyyden, kuumuuden ja melun loitolla mitä parhaiten, sillä niissä on markkinoiden paras eristys.

Vaunujen loistavat ominaisuudet varmistavat turvallisen lomamatkailun kaikkina vuodenaikoina.

– Haluamme taata pohjoismaalaisille matkailijoille vaunun, joka suoriutuu loistavasti kaikissa olosuhteissa, kuvaa Ekström.

Polar on valmistanut asuntovaunuja lähes 60 vuotta. Pitkäaikainen kokemus ja osaaminen näkyvät kaikissa valmistusprosessin vaiheissa. Vaunut rakennetaan suurimmaksi osaksi käsin Doroteassa Pohjois-Ruotsissa. Tehtaalla on siellä oma puusepänverstas. Kalusteet rakennetaan myös paikan päällä, jotta Polar voi valvoa valmistusta ja taata markkinoiden parhaat asuntovaunut.

Vihdoin myös Suomesta

Polarin asuntovaunuja saa nyt Suomessa kahdeksalta eri paikkakunnalta.

– Vaunut tulevat esille Turun, Espoon Koskelon, Kokkolan, Jyväskylän, Rovaniemen, Porin, Lempäälän, Tervajoen ja Kempeleen toimipisteisiin. Virallinen ensiesittely tapahtuu Turun Caravan show’ssa 20.-23.4, iloitsee Rinta-Joupin Autoliikkeen matkailuajoneuvojen myyntijohtaja Heikki Parkkinen.

Parkkisella on itselläänkin kokemusta Polarin vaunuista.

– Olen käyttänyt Polarin asuntovaunuja rinnekeskuksessa useiden talvien aikana. Niissä on hyvä tasainen lämpö. Myös veto-ominaisuuksiin Polar kiinnittää erityistä huomiota, koska se on tärkeä turvallisuusasia, ohjeistaa Parkkinen.

Parkkisen lisäksi myös Ekström on innoissaan uudesta yhteistyöstä.

– Rinta-Joupin Autoliike on meille loistava kumppani pitkällä kokemuksellaan ja lukuisilla toimipisteillään. Jaamme myös samat arvot, sillä pidämme molemmat asiakkaista huolehtimista erittäin tärkeänä, kuvaa Ekström.

Tutustu Polar-valikoimaan