Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Toyota on Suomen luotetuin automerkki

Vuosittaisen Luotetuin Merkki -tutkimuksen tulokset on julkaistu ja Toyota on valittu Suomen luotetuimmaksi automerkiksi jo 21. kerran.

Toyota Camry

Suomen luotetuin merkki jo yli kaksi vuosikymmentä

Luotetuin Merkki -tutkimuksen teetti CIL Suomi Oy/Valitut Palat (Reader’s Digest). Toyota sai omassa kategoriassaan 23 prosenttia maininnoista.

Tutkimukseen vastanneiden tuli ensin nimetä eniten luottamansa merkki. Tämän jälkeen he arvioivat 1-5 asteikolla, miten viisi eri ominaisuutta sopivat heidän valitsemaansa tuotemerkkiin. Arvioidut ominaisuudet olivat laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettinen vastuullisuus. Vastaajilta kysyttiin myös, kuinka todennäköisesti he valitsisivat mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja ovatko he kyseisen merkin asiakkaita tai käyttäneet merkkiä viimeisen 12 kuukauden aikana, sekä voisivatko he suositella merkkiä myös muille.

Lue tutkimuksesta lisää tästä.

Tutustu Toyota-valikoimaan

Lue myös

Tarvetta huollattaa Toyotasi?

Toyotan merkkihuoltojen asiakkaat ovat monen vertailun perusteella Suomen tyytyväisimpiä autohuoltoasiakkaita, ja me huolehdimme siitä, että palvelumme on tämän maineen veroista. Teemme autosi huollot aina Toyotan antaman uusimman koulutuksen mukaisesti ja tarkalleen huolto-ohjeita noudattaen.

Toyota huollon löydät Vaasasta, Tervajoelta, Porista sekä Raumalta.