Hyppää sisältöön

Meiltä voit hankkia DEFA moottorilämmittimet, sähköautojen latausasemat sekä latausjohdot.

DEFA on norjalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1946. DEFAN tuotteet ja palvelut on suunniteltu parantamaan tapaa, jolla ihmiset lataavat ja esilämmittävät ajoneuvojaan ja valaisevat rakennuksiaan tai teitään.

DEFA Power

Elegantti sähkö- ja hybridiauton latausväline, jonka käyttömukavuus ja huolellisesti harkitut elementit takaavat vaivattomimman latauskokemuksen. Power on suunniteltu antamaan mahdollisimman nopea ja tehokas 22kW lataus ja tarkka energiamittaus.

Latauslaite valvoo kiinteistön saatavilla olevaa energiaa ja hyödyntää vapaana olevaa kapasiteettia lataukseen. Aktiivinen vaihevalinta mahdollistaa latauslaitteen automaattisen käytön vähiten kuormitetulla vaiheella. Mahdollistaa lataamisen hintojen ollessa alhaiset Nord Poolin päivittäisten hintojen perusteella.

Latausaseman saa asentaa vain sähköalan ammattilainen.

 • 809 € (ALV 24%)
  • 72,32 € / kk – 12 kk

DEFA SOLID

Käytännöllinen kiinteästi asennettava sähkö- ja hybridiauton latausasema, josta saat riittävästi lataustehoa.

Solid tarjoaa käytännöllisen ja helppokäyttöisen latausratkaisun. Sen laadukas kaapeli ja selkeä näyttö tekevät päivittäisestä lataamisesta vaivatonta. Lisäksi manuaalisesti säädettävän ECO-toiminnon avulla voit tehokkaasti hallita energiakustannuksia. DEFA Solid tarjoaa maksimilataustehon jopa 4,6 kW yksivaiheisena.

Latauslaitteeseen kuuluu 6 metriä pitkä kiinteä kaapeli, jonka liittäminen autoon on vaivatonta. Kaapelia voi myös kätevästi kiertää latauslaitteen ympärille, kun sitä ei käytetä. Lisäksi kaapelin suojaava tulppa estää lian, veden ja lumen pääsyn latausliitäntään latauksen aikana.

Latausaseman saa asentaa vain sähköalan ammattilainen.

 • 379 € (ALV 24%)
  • 36,50 € / kk – 12kk

DEFA Mode 3 Type 2 -kaapeli

Suorituskykyiset, kestävät ja helppokäyttöiset latauskaapelit kaikkiin olosuhteisiin. Sopii Type 2-liitännällä varustettuihin ajoneuvoihin. DEFA Mode 3 Type 2 -kaapelit, kannettavan eMove laturin sekä eConnect seinätelineen löydät meiltä Rinta-Joupin Autoliikkeestä!

eConnect-kaapelit pysyvät pehmeinä ja joustavina
kovallakin pakkasella. Kaapelit ovat keveitä ja niissä on ergonomiset pistokkeet.
Kestävät kaapelit ja liittimet on tehty pitkäaikaiseen käyttöön sekä lisäksi kätevällä kiristettävällä hihnalla kiinnitetty suojatulppa estää veden ja lian kulkeutumisen pistokkeeseen. EConnect-kaapelit ja pistokkeet ovat täysin kierrätettäviä. EConnect kaapeleita löydät meiltä eri virroilla, pituuksilla sekä vaiheilla.

Defa eConnect™-telakointiaseman ansiosta sähköautonlatausjohto on helppo ripustaa siististi seinälle, joten maassa makaavaan johtoon kukaan ei turhaan kompastu, eikä johto kärsi tahattomista vaurioista.
Saatavilla seuraavat versiot:

ComfortKit 1400

Ihanteellinen ComfortKit pienille ja keskisuurille autoille normaaleihin talviolosuhteisiin.

Edut:

 • Enemmän mukavuutta – valmiiksi lämmitetty auto kylminäkin päivinä.
 • Jäättömät ikkunat – turvallista lähteä liikenteeseen.
 • Täyteen ladattu akku – auto käynnistyy paremmin ja akun ikä pitenee.
 • Pienempi polttoaineenkulutus– vähemmän haitallisia päästöjä.

ComfortKit 1900

Ihanteellinen ComfortKit keskisuurille ja suurille autoille normaaleihin talviolosuhteisiin.

Edut:

 • Enemmän mukavuutta – valmiiksi lämmitetty auto kylminäkin päivinä.
 • Jäättömät ikkunat – turvallista lähteä liikenteeseen.
 • Täyteen ladattu akku – auto käynnistyy paremmin ja akun ikä pitenee.
 • Pienempi polttoaineenkulutus– vähemmän haitallisia päästöjä.

Katso myös nämä

Esimerkki rahoituslaskelma: Summa 809 €, takaisinmaksuaika 12 kuukautta, vuosikorko: 0,00 %, tilimaksu: 0,00 €, 
käsittelymaksu: 4,90 €/kk, todellinen vuosikorko: 10,09 %, luoton kustannukset: 58,80 €, maksettava kokonaismäärä: 867,80 €. Rahoitusyhtiönä ResursBank, Helsinki.