Rinta-Joupin Autoliike - Merkit - Kia

Kia

Kia on korealainen automerkki, joka tunnetaan luotettavuudesta ja poikkeuksellisen pitkästä, jopa seitsemän vuoden takuuajasta.

Kia Motors Corporation on vuonna 1944 perustettu eteläkorealainen autonvalmistaja. Kia-autojen vuosittainen tuotanto on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa. Kialla on 14 valmistus- ja kokoonpanotehdasta viidessä eri maassa ja myyntiverkosto toimii noin 180 maassa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on yli 45 miljardia dollaria. Kialla on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää. Kian markkinaosuus oli Suomessa 6,4 prosenttia vuonna 2019. Kialla on ollut useana vuonna Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat. Kia on Suomessa alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani.

Kia tarjoaa markkinoiden parhaan takuun – 7 vuotta. Lue takuusta lisää täältä.

Kia on vakiinnuttanut asemansa Suomessa hyvän hinta-laatu-suhteensa ansiosta. Kian myydyimpiä malleja ovat Kia Ceed sekä hybrideistä Kia Niro, mutta nyt suosiota on saavuttanut Kian uusi Crossover Kia Stonic. Kialla on laaja mallisto sinkku- ja perheautoista isoihin maastureihin, joista tunnetuin on Kia Sorento.

Tervetuloa tutustumaan Kia-mallistoon seuraaville paikkakunnille: JyväskyläMikkeli, Keuruu, Vaasa, Rovaniemi, Ylivieska, Pori ja Oulu. Kia-merkkihuollon sivulle tästä.

Kia-mallistosta löydät lisätietoja maahantuojansivuilta täältä.

Tutustu Kia mallistoon

Varaa huolto

Toimipiste

Huoltotarpeet

Valitse huoltotarpeesi
Valitse lisäpalvelut

Autosi tiedot

Yhteystietosi

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu