Hyppää sisältöön

Harley-Davidson moottoripyörät

Harley-Davidson on yksi maailman tunnetuimmista moottoripyörien valmistajista. Yrityksellä on ikoninen brändi, joka tunnetaan laajalti uskollisista seuraajistaan. Hanki omasi!

Harley-Davidson moottoripyörät

Harley-Davidson-moottoripyörien valmistus alkoi jo vuonna 1901 Yhdysvalloissa Milwaukeessa. Omistajaklubeja ja tapahtumia on ympäri maailmaa, sekä lisäksi yrityksen tukema brändikeskeinen museo sijaitsee Yhdysvalloissa. Nämä moottoripyörät takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen! Rinta-Joupilta löydät käytetyt Harley-Davidson-moottoripyörät sekä helpon rahoituksen ja vakuutuksen. Voit myös tuoda vaihdossa minkä tahansa ajoneuvon!

Harley-Davidsonin tarina alkoi vuonna 1903, kun William S. Harley ja Arthur Davidson perustivat yrityksen Milwaukeessa, Wisconsinissa. Alusta lähtien heillä oli visio luoda voimakkaasti jytisevä ja kestävä moottoripyörä. Tämä visio muuttui todellisuudeksi, ja Harley-Davidsonista tuli pian moottoripyöräilyn suunnannäyttäjä.

Harley-Davidsonin mallivalikoima on laaja ja monipuolinen, aina klassisista touring-malleista ja cruisereista urheilullisempiin vaihtoehtoihin. Esimerkiksi Harley-Davidson Sportster on ollut suosittu valinta jo vuosikymmenien ajan, ja se edustaa tehokasta suorituskykyä ja ajonautintoa. Touring-mallit, kuten Electra Glide ja Road King, ovat tehneet nimen itselleen mukavuudellaan ja suorituskyvyllään, tarjoten täydellisen ajokokemuksen pitkille matkoille.

Harley-Davidsonin moottoripyörät ovat myös vahvasti sidoksissa custom-kulttuuriin. Moottoripyöräilyn harrastajat ympäri maailmaa ottavat perusmallit ja muokkaavat ne omien mieltymystensä mukaisesti. Tästä on saatu ainutlaatuisia ja yksilöllisiä luomuksia, jotka heijastavat omistajiensa persoonallisuutta ja tyyliä. Custom-kulttuuri on tehnyt Harley-Davidsonista paljon enemmän kuin moottoripyörämerkin – se on yhteisö ja taiteen muoto.

Harley-Davidsonin omistajat ovat osa maailmanlaajuista yhteisöä, joka kunnioittaa vapautta, itsenäisyyttä ja moottoripyöräilyn iloa. Järjestetyt ajot ja tapahtumat ovat olennainen osa Harley-Davidson -kulttuuria. Tunnetut tapahtumat, kuten Sturgis Motorcycle Rally ja Daytona Bike Week, keräävät yhteen isoja määriä moottoripyöräilijöitä.

Suosittuja Harley-Davidson malleja

Harley-Davidson Fat Boy

Tästä upeasta pyörästä löytyy suuret renkaat sekä ainutlaatuiset luodinreikäiset kromivanteet. Sen voimanlähteenä on ikoninen korkeatehoinen 103BTM V-Twin, joka tarjoaa runsaasti voimaa nopeampaankin vauhtiin maantiellä. Fat Boy on yksi Harley-Davidsonin myydyimmistä malleista, ja se on esiintynyt useissa TV-ohjelmissa ja elokuvissa. Fat Boy ansaitsi paikkansa amerikkalaisessa popkulttuurissa esiinnyttyään Terminator 2: Judgment Day elokuvassa vuonna 1991.

Harley-Davidson Softail

Tälle mallisarjalle on ominaista sen erottuva jäykkä ilme – josta huolimatta Softail-malliston malleissa on todella huolella viritetty takajousitus. Kaikissa Softail-pyörissä on piilotettu, vaakasuora jousitus, joka takaa mukavuuden ja suorituskyvyn koko päiväksi, mutta tarjoaa samalla sen minimaalisen ulkonäön.