Harley-davidson moottoripyörät

Harley-Davidson-moottoripyörien valmistus alkoi jo vuonna 1901 Yhdysvalloissa Milwaukeessa.
Harley-Davidson on yksi maailman tunnetuimmista moottoripyörien valmistajista. Yrityksellä on ikoninen brändi, joka tunnetaan laajalti uskollisista seuraajistaan. Omistajaklubeja ja tapahtumia on ympäri maailmaa, sekä lisäksi yrityksen tukema brändikeskeinen museo sijaitsee Yhdysvalloissa. Nämä moottoripyörät takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen! Rinta-Joupilta löydät käytetyt Harley-Davidson-moottoripyörät sekä helpon rahoituksen ja vakuutuksen. Voit myös tuoda vaihdossa minkä tahansa ajoneuvon!

Suosittuja Harley-Davidson-malleja

Harley-Davidson Fat Boy

Tästä upeasta pyörästä löytyy suuret renkaat sekä ainutlaatuiset luodinreikäiset kromivanteet. Sen voimanlähteenä on ikoninen korkeatehoinen 103BTM V-Twin, joka tarjoaa runsaasti voimaa nopeampaankin vauhtiin maantiellä. Fat Boy on yksi Harley-Davidsonin myydyimmistä malleista, ja se on esiintynyt useissa TV-ohjelmissa ja elokuvissa. Fat Boy ansaitsi paikkansa amerikkalaisessa popkulttuurissa esiinnyttyään Terminator 2: Judgment Day elokuvassa vuonna 1991.

Harley-Davidson Softail

Tälle mallisarjalle on ominaista sen erottuva jäykkä ilme - josta huolimatta Softail-malliston malleissa on todella huolella viritetty takajousitus. Kaikissa Softail-pyörissä on piilotettu, vaakasuora jousitus, joka takaa mukavuuden ja suorituskyvyn koko päiväksi, mutta tarjoaa samalla sen minimaalisen ulkonäön.