Hyppää sisältöön

Auton myyminen autoliikkeelle kannattaa

Onko sinulla ylimääräiseksi jäänyt auto ja olet miettinyt sen myymistä? Auton myyminen autoliikkeelle kannattaa. Myy autosi meille ja hoidamme kaupat nopeasti ja helposti.

Monelle ei autoa myydessä tule välttämättä mieleen, että auton voi myydä myös autoliikkeelle. Se on kuitenkin helpoin tapa myydä käytetty auto. Kun myyt autosi meille, saat luotettavan sekä asiantuntevan kauppakumppanin ja säästyt ylimääräiseltä vaivalta. Hoidamme puolestasi aina kaikki paperityöt, jotta pääset autostasi eroon mahdollisimman huolettomasti.

– Meille myyminen on helppoa, nopeaa ja turvallista, korostaa automyynnin johtaja Jukka Myntti.

Mitä autoja ostamme juuri nyt?

Ostamme monipuolisesti erilaisia autoja ja matkailuajoneuvoja kaikissa myymälöissämme ympäri Suomen. Tällä hetkellä etsimme erityisesti alle 200 000 kilometriä ajettuja henkilö- ja pakettiautoja.

Juuri nyt monia puhuttaa dieselautojen tulevaisuus ja se, kannattaako niitä myydä. Myntin mukaan dieselautoa myyvällä ei kuitenkaan ole aihetta huoleen.

– Dieselkäyttöinen auto on yhä maamme toisiksi ostetuin auto, joten myös hyväkuntoiset, vähän ajetut dieselit kiinnostavat meitä kovasti.

Helppoa ja kätevää

Jos mietit autosi myymistä, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Saat heti autostasi hinta-arvion ja hyväksyttyäsi sen riittää, että tuot auton lähimpään myymäläämme. Ei haittaa, vaikka autosta olisi vielä velkaa jäljellä – lunastamme tarvittaessa loppuvelan ja maksamme sen suoraan rahoitusyhtiölle. Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät myös kattavan vaihtoautovalikoiman.

Jos myyminen ei ole sinulle juuri nyt ajankohtaista, tai kaipaat myydyn autosi tilalle jotain sinulle sopivampaa, voit myös tutustua jatkuvasti vaihtuvaan, yli 4000 erilaisen ajoneuvon valikoimaamme. Meiltä löydät kaiken moottoripyöristä asuntoautoihin niin uutena kuin käytettynä.

Myy meille ajoneuvosi!