Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi caravan turva

Rinta-Jouppi Caravan Turva tarjoaa käytetyn matkailuajoneuvon ostajalle turvaa ensimmäiseksi vuodeksi. Caravan Turva korvaa kattavasti mahdolliset korjaustarpeet, ilman minkäänlaista omavastuuta.

Käytetyn matkailuajoneuvon ostajalle ajoneuvon toimivuus on vähintään yhtä tärkeä kuin henkilöauton ostajalle. Omaan ajoneuvoon pitää voida luottaa, jotta voi lähteä pitkällekin matkalle huoletta.

Tarjoamme mahdollisuuden vaihtoautoturvaan, koska ymmärrämme, että käytetyn matkailuajoneuvon osto voi epäilyttää. Et tunne ajoneuvon aiempia omistajia ja taustallasi voi olla ikäviä kokemuksia aiemmista käytetyn auton kaupoista. Kun meille tulee uusi matkailuajoneuvo, laitamme sen myyntikuntoon ja teemme tarvittavat korjaukset, jotta uskallamme ottaa vastuun sen myynnistä eteenpäin. Haluamme, että myös vaihtomatkailuajoneuvon ostaminen voi olla sinulle mahdollisimman turvallinen sijoitus.

Valitse sopiva Caravan Turva:

Rinta-Jouppi Caravan Turva -matkailuvaunuille

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuvaunuille

Ostettavissa kaupan yhteydessä matkailuvaunuun, jonka ikä on enintään 10 vuotta. Hinta 349 €/vuosi. Omavastuu 99 €.

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuautoille

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuautoille

OsteOstettavissa kaupan yhteydessä matkailuautoon, jonka ikä on enintään 10 vuotta ja alle 200 000 kilometriä ajettu. Hinta 590 €/vuosi. Omavastuu 99 €.