Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva

Ostettavissa kaupan yhteydessä moottoripyörään, jonka ikä on enintään 10 vuotta ja alle 100 000 kilometriä ajettu. Hinta 499 €/12 kk.

Toivomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu moottoripyörä palvelee sinua pitkään ja uskollisesti. Jos haluat taata mielenrauhasi ennen kuin olet tullut tutuksi uuden moottoripyöräsi kanssa, voit ostaa meiltä kaupan yhteydessä moottoripyörällesi turvan. Se antaa lisäturvaa, kun haluat nauttia huolettomista kilometreistä uudella moottoripyörälläsi. Omavastuu 99 €.

Mitä Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva -sopimus sisältää?

Myönnämme Moottoripyörä Turvan enintään 10 vuotta vanhoille ja alle 100 000 kilometriä ajetuille moottoripyörille. Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva-sopimus kattaa pyörän eri osien ja järjestelmien vikoja ja rikkoontumisia. Turvan omavastuu on 99 €/rikkoutumistapaus ja sopimuksen voimassaolon aikainen maksimikorvaus on yhteensä 3 000 euroa. Sopimus on voimassa 12 kuukautta tai 10 000 ajokilometriä. Sopimus päättyy, kun ehdoista ensimmäinen, aika tai kilometrimäärä, täyttyy.

Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva

Rinta-Jouppi Moottoripyörä Turva kattaa seuraavat osat:

Moottori

Sylinterikannet, työntötangot, männät, männän renkaat, sylinteriputket, kampiakselin laakerit ja kiertokangenlaakerit, imu-ja pakoventtiilit, venttiilien istukat ja ohjaimet, nokka-akselit, vesipumppu, öljypumppu. Tiivisteet, putket ja letkut sisältyvät vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin edellä mainitun sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia tai niiden vaihdon yhteydessä.

Vaihteisto

Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat.

Voimansiirto

Kardaaniakseli, kardaanin nivel, kartiohammaspyörät/rattaat.

Kytkin

Kytkinsylinterit.