Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Platina

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Platina on ostettavissa kaupan yhteydessä vaihtoautoon, jonka ikä on enintään 6 vuotta ja alle 120 000 kilometriä ajettu. Hinta 790 €/vuosi.

Toivomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu vaihtoauto palvelee sinua pitkään ja uskollisesti. Jos haluat taata mielenrauhasi ennen kuin olet tullut tutuksi uuden autosi kanssa, voit ostaa meiltä autokaupan yhteydessä vaihtoautoturvan. Se antaa lisäturvaa, kun haluat nauttia huolettomista kilometreistä uudella vaihtoautollasi.

Mitä Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Platina -sopimus sisältää?

Myönnämme Rinta-Jouppi Platina vaihtoautoturvan enintään 6 vuotta vanhoille ja alle 120 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille. Platina -sopimus kattaa laajasti auton eri osien ja järjestelmien viat ja rikkoontumiset. Sopimuksen rikkoutumiskohtainen omavastuu on 99€ sekä maksimikorvaus 10 000€. Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Platina on ostettavissa kaupan yhteydessä vaihtoautoon, jonka ikä on enintään 6 vuotta ja alle 120 000 kilometriä ajettu. Sopimus on voimassa ensimmäisen vuoden tai 40 000 ajokilometriä. Sopimus päättyy, kun ehdoista ensimmäinen, aika tai kilometrimäärä, täyttyy.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Platina kattaa kaikki tehtaalla asennetut mekaaniset ja sähköiset komponentit mm. seuraavista kokonaisuuksista:

Akkuturva:

Tekniikkaturvan kattavuuteen kuuluu myös korkeajänniteakku. Korkeajänniteakun turva on voimassa enintään 160.000 km saakka. Akku katsotaan virheelliseksi, mikäli akun kunto (state of health) on alle 60%.

Vaihtoautoturva ei kuitenkaan kata seuraavia osia:

Tutustu vaihtoautojen valikoimaan