Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 1

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 1 on ostettavissa kaupan yhteydessä vaihtoautoon, jonka ikä on enintään 9 vuotta ja alle 200 000 kilometriä ajettu. Hinta 590 €/vuosi.

Toivomme, että Rinta-Joupin Autoliikkeestä ostettu vaihtoauto palvelee sinua pitkään ja uskollisesti. Jos haluat taata mielenrauhasi ennen kuin olet tullut tutuksi uuden autosi kanssa, voit ostaa meiltä autokaupan yhteydessä vaihtoautoturvan. Se antaa lisäturvaa, kun haluat nauttia huolettomista kilometreistä uudella vaihtoautollasi.

Max Jansson BMW 330 G21 Touring M Sport Vaasa

Mitä Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 1 -sopimus sisältää?

Myönnämme laajan Tason 1 vaihtoautoturvan enintään 9 vuotta vanhoille ja alle 200 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille. Taso 1 -sopimus kattaa laajasti auton eri osien ja järjestelmien viat ja rikkoontumiset, eikä sopimuksen piiriin kuuluviin korjauksiin liity omavastuuta. Sopimus käsittää moottorin, vaihteiston ja voimansiirron lisäksi ahtimen, ilmastoinnin, jarrut, jäähdytysjärjestelmän, sähkötekniikan, moottorinohjauksen anturit, polttoainejärjestelmän, ohjauksen, varustelun, turvalaitteet ja hybridin tai sähköauton moottorin. Sopimus on voimassa ensimmäisen vuoden tai 20 000 ajokilometriä. Sopimus päättyy, kun ehdoista ensimmäinen, aika tai kilometrimäärä, täyttyy.

Alla näet tarkemmin, mitkä osat sopimus kattaa:

Moottori

Moottorin sisäiset voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja laakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, venttiilijouset, venttiilin ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet). Pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja sekä jakopään hihna/ketju, sen rattaat ja kiristin (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut). Moottorilohko, sylinterinkansi, kannet ja kotelot sisältyvät sopimukseen vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo vain siinä tapauksessa, että ne ovat rikkoutuneet jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen seurauksena. Eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto on tarpeen purkaa jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jarrut

Pääsylinteri, alipaineen tehostin, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja niiden kiinnikkeet, hydraulinen ja elektroninen ohjausyksikkö, jarrutehostin, pyörien nopeusanturit, hydraulinen pumppu-/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ilmastointi

Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, kuivain, kompressorin katkaisukytkin, painekytkin. Ilmastoinnin putket/letkut, jäähdytysaine, eristeet ja tiivisteet sisältyvät sopimukseen vain siinä tapauksessa, että niiden uusinta on tarpeen jonkin edellä mainitun ilmastoinnin osan rikkoutumisen takia.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Sähkötekniikka

Laturi, käynnistysmoottori, sytytyspuola, moottorin ohjainlaite, moottorin ohjainlaitteen johtosarja, vaihteiston ulkoinen ja sisäinen ohjainlaite, voimansiirron ohjainlaite, virtalukko, ajonestojärjestelmä, mittaristo, mittariston taustavalokytkin, jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin, ajovalojen kytkin, peilien kytkin, peilin säätömoottori, sähkötoimisten lasien kytkimet, suuntavilkun kytkin, tuulilasipyyhkijän/pesimen kytkin, tuulilasin pesimen moottori (ei ajovalopesuri), takalasin pesimen moottori. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Anturit (moottorinohjaus)

Lämpöanturit, nokka-akselin asentoanturi, kampiakselin asentoanturi, Lambda-anturi, Nox-anturi, öljynpaineen anturi, öljymäärän anturi, imusarjan paineanturi, kaasupolkimen asentotunnistin, ahtopaineen anturi, pakokaasujen paineanturi. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jäähdytysjärjestelmä

Vesipumppu, jäähdyttimen kenno ja sen puhallinmoottori, matkustamon lämmityslaitteen kenno ja sen puhallinmoottori, termostaatti, jäähdytysnesteen lämpötilan anturi. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Varustelu (Tehdasasennetut)

Audiokomponentit (ei kaiuttimet/integroitu GPS-järjestelmä), radioantenni, avattavan katon moottori ja kytkimet, kattoluukun moottori ja kytkimet (ei kattoikkunan kiskot ja verhot), vakionopeudensäätimen kytkimet ja tutka. Alustan korkeudensäädön anturit, rajoitinventtiilit ja kompressori. Sähkösäätöisen istuimen moottori, -voimansiirto ja -säätökytkimet. Takaluukun avauskatkaisija, takaluukun lukko ja takaluukun kannen nostomoottori. Lasinnostimen mekanismi ja moottori. Lämmitys-/ilmastointilaitteen säätöpaneeli. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Polttoainejärjestelmä

Imusarja, ilmamassamittari, polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, polttoainesäiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkotelo, polttoaineen lämmitysvastus, lisäalipainepumppu, ruiskutuspumppu, pakokaasujen kierrätysventtiili (EGR). Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ohjaus

Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, sähköinen ohjaustehostin, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, rattiakseli, ohjausvaihde, ohjauspyörän säätömekanismi, rattilukko. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

E-Hybrid / Sähkö

Sähköinen ajomoottori, sähköisen ajomoottorin ohjainlaite, sähköisen ajomoottorin nopeudensäädin, ilmalämpöpumpun kompressori.

Turvalaitteet

Törmäystunnistimet, turvatyynyt, turvatyynyjen johdot (ei liittimet/hapettuminen), ohjauspylvään kosketinrulla.