Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 2

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 2 on ostettavissa kaupan yhteydessä vaihtoautoon, jonka ikä on enintään 10 vuotta ja alle 250 000 kilometriä ajettu. Hinta 590 €/vuosi.

Auton osto on aina iso investointi, oli kyse sitten uudesta tai käytetystä autosta. Rinta-Joupin Tason 2 Vaihtoautoturva antaa sinulle taloudellista turvaa, kun ostat meiltä käytetyn auton. Voit ostaa Tason 2 Vaihtoautoturvan kätevästi vaihtoauton oston yhteydessä, kun auto on enintään 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 250 000 kilometriä.

Tarjoamme mahdollisuuden vaihtoautoturvaan, koska ymmärrämme, että käytetyn auton osto voi epäilyttää. Et tunne auton aiempia omistajia ja taustallasi voi olla ikäviä kokemuksia aiemmista käytetyn auton kaupoista. Kun meille tulee uusi vaihtoauto, laitamme sen myyntikuntoon ja teemme tarvittavat korjaukset, jotta uskallamme ottaa vastuun sen myynnistä eteenpäin. Haluamme, että myös vaihtoauton ostaminen voi olla sinulle mahdollisimman turvallinen sijoitus.

Mitä Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 2 -sopimus sisältää?

Vaihtoautoturva Taso 2 -sopimuksella saat ostamallesi käytetylle autolle joko vuoden tai 20 000 kilometrin kuntoturvan, joka kattaa laajasti moottorin, vaihteiston ja voimansiirron osat. Se tarkoittaa, että sopimus on voimassa, kunnes toinen ehdoista täyttyy, joko aika tai ajokilometrit. Turvan omavastuu on 99 €. Myönnämme sopimuksen enintään 10 vuotta vanhoille ja enintään 250 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 2 -sopimukseen sisältyvät korvattavat osat:

Moottori

Moottorin sisäiset voidellut osat: Nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, venttiilijouset, venttiilin ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja sekä jakopään hihna/ketju, rattaat ja kiristin (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut). Moottorilohko, sylinterinkansi, kannet ja kotelot sisältyvät sopimukseen vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja. Vaihteisto- ja
jakovaihteistokotelo siinä tapauksessa, että ne ovat rikkoutuneet jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen seurauksena. Eristeet, tiivisteet ja öljy siinä tapauksessa, että vaihteisto on tarpeen purkaa jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakselit, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet. Eristeet ja tiivisteet siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.