Hyppää sisältöön

Yhteisölle

Autoalan suuri työllistäjä Suomessa

Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa antaa hyvää kaikille. Meillä on töissä yli 600 henkeä ympäri Suomen ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme sekä yhteistyökumppanuuksia. Kannattavan ja jatkuvan liiketoiminnan ansiosta olemme pystyneet kasvattamaan henkilöstömääräämme tasaisesti.

Perinteisen myynti- ja huoltohenkilöstön lisäksi työllistämme taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, markkinoinnin sekä IT-alan ammattilaisia. Rekrytoinneissa emme katso vain työ- ja koulutustaustaa – mielestämme hyvä asenne ratkaisee. Tavoitteenamme on jatkossakin olla yksi autoalan suurista työllistäjistä Suomessa.

Meillä on pitkäaikaiset ja hyvät suhteet yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toimimme ainoastaan sellaisten kumppanien kanssa, jotka toimivat rehdisti. Työllistämme lukuisia ulkopuolisia yrityksiä ja teemme yhteistyötä erilaisten oppilaitosten kanssa tarjoten opiskelijoille työharjoittelupaikkoja, kesätöitä sekä osa-aikatyötä opintojen ohessa.

Meille vastuulliseen yritystoimintaan kuuluu osallistuminen erilaisiin yhteiskunnallisiin projekteihin ja aktiviteetteihin. Lahjoitamme vuosittain Hyvä Joulumieli -keräykseen ja otamme toisinaan osaa esimerkiksi alakoulujen projekteihin tai tapahtumiin, jotka liittyvät alaamme. Meillä on myös Musiikki Luvat Ok-tarra, joka osoittaa tukemme musiikkikulttuurille ja musiikin tekijät sekä esittäjät saavat ansaitsemansa korvaukset omasta työstään.