Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Ensimmäisen auton hankinta voi jännittää – ”Mahtavaa, että uskalsin ostaa auton, arki on helpottunut paljon!”

Rinta-Joupin Autoliike auttaa nuorta valitsemaan sopivimman ratkaisun omaan tarpeeseen. Toyota Jousto on helppo tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä.

Ensimmäisen oman auton hankinta jännitti Hennaa paljon, mutta Rinta-Joupin Autoliikkeessä hän sai vastauksia kysymyksiinsä ja pääsi eroon turhasta jännityksestä.

Henna Virta, 24, toimii varhaiskasvatuksen opettajana ja asuu Porissa yhdessä kihlattunsa kanssa.

– Harrastan aktiivisesti valokuvausta ja muitakin taidejuttuja, esimerkiksi piirtämistä, askartelua sekä maalausta. Nykyään nautin myös autolla ajamisesta.

Porissa sijaitseva Rinta-Joupin Autoliike on Hennalle tuttu paikka, sillä hänen perheensä on tottunut asioimaan kyseisessä toimipisteessä.

– Minäkin päädyin hankkimaan ensimmäisen autoni Rinta-Joupin Autoliikkeestä. Olin siis ensiauton hankkija ja minulle ehdotettiin helppoa ja huoletonta Toyota Jousto -sopimusta kiinteällä kuukausierällä, jossa maksan vain auton käytöstä.

Nuorikin voi valita uuden auton kaikilla mukavuuksilla

Henna päätyi pohdinnan jälkeen Toyota-merkkiseen autoon. Toyota Jousto sopimuksen ansiosta hän sai käyttöönsä uuden Yariksen kaikilla mukavuuksilla.

– Toyota on minulle jo ennestään tuttu merkki ja olen päässyt ajamaan Toyotalla jo ennen tätä omaa hankintaa. Merkillä on monta erilaista ja kiinnostavaa vaihtoehtoa, joista minua miellytti eniten pienikokoinen Yaris. Kokonaan uudella autolla ajaminen lisää ajovarmuutta ja -turvallisuutta. Lisäksi se tuo luksusta ajamiseen.

Ensimmäisen auton hankinta voi jännittää

Rinta-Joupin Autoliikkeessä Hennaa palveli Porin toimipisteen automyyjä Eemeli Virta.

– Hän palveli minua mukavan rennolla otteella ja auttoi kiperissäkin kysymyksissä vaivattomasti. Koin, että nuorena ostajana minua kohdeltiin tasavertaisesti ja kaikki auton hankintaan liittyvät tiedot kerrottiin minulle selkeästi.

Ensimmäisen oman auton hankkiminen jännitti Hennaa, sillä auton omistajuuteen liittyy uusia vastuita.

– Kauppojen aikana Rinta-Joupin Autoliikkeessä varmistuin kuitenkin päätöksestäni ja pääsin jännityksestäni. Myyjät liikkeessä ymmärsivät hyvin tilanteeni ja rohkaisivat päätökseen. Auto tuli minulle todellakin tarpeeseen työni vuoksi.

Vaivatonta ajoa ja arjen helpotusta

Henna on ollut todella tyytyväinen uuteen autoonsa.

– Arki on helpottunut paljon ja nyt minulla on mahdollisuus matkustaa minne tahansa tahdonkaan. Ajelen autollani työmatkojen lisäksi ystävieni luokse. He asuvat ympäri Suomea pääkaupunkiseudulta aina Varsinais-Suomeen ja sieltä tänne Satakuntaan saakka. Vielä joskus tahtoisin itse ajaa kokemaan Lapin lumon, Henna haaveilee.

Uudet autot ovat muuten usein myös ekologisimpia vaihtoehtoja, Henna muistuttaa ja jatkaa.

– Toyota Jousto -sopimuksessa on kiinteä kuukausihinta ja otin siihen mukaan myös Huoltosopimuksen, joka kattaa määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset. Autoon otetaan vakuutus, joka kattaa tapaturmavahingot omavastuun hinnalla. Autosta maksetaan veroa neljä kertaa vuodessa.

Nuoren tilanne voi muuttua nopeastikin

Toyota Jousto -rahoituksesta tehdään sopimus, josta käy ilmi tarkka kilometrimäärä sopimuskauden ajaksi. Sopimuksen voi tehdä esimerkiksi kahden vuoden tai kolmen vuoden päähän, jolloin tilannetta ja tarvetta voi tarkastella uudestaan.

Hennan mielestä Toyota Jousto-rahoitus oli juuri oikea ja kätevä ratkaisu hänelle.

– Harvoin nuori auton hankkija saa heti käyttöönsä turvallisen uuden auton, jossa on kaikki mukavuudet. Toyota Jousto -sopimuksella se on mahdollista! Auton saa myös suhteellisen nopeasti, jos on akuutti tarve. Rinta-Joupin Autoliikkeestä saa helposti lisää tietoa, kun vaan menee kysymään, kannustaa Henna.

Henna on todella tyytyväinen, että uskalsi lopulta hankkia itselleen auton helpottamaan arkiliikkumista.

Ensimmäinen auto Toyota Jousto -sopimuksella sopii Hennan mielestä nuorelle siitäkin syystä, että nuorten työkuviot voivat olla vielä helposti muuttuvia.

– Itsekin hankin auton töiden takia liikkumiseen, mutta tilanne voi olla toinen jo hetken päästä. Sopimus ei sido minua omistamaan autoa montaa vuotta. Nuorena on myös tärkeää saada hyvä ja turvallinen auto, sillä liikkuminen on nuorille luontainen tarve, Henna pohtii hymyillen.

Ensiauto voi olla unelmien auto

Henna on ollut palveluun hyvin tyytyväinen ja hän suositteleekin Rinta-Joupin Autoliikettä kaikille auton hankinnasta kiinnostuneille.

– Palvelu on ollut tosi ymmärrettävää ja vaivatonta. On mahtavaa, että uskalsin luottaa ja hankkia oman auton. Minusta tuntuu, että Toyota Yaris on unelma-autoni! Voisin ajella sillä vaikka kuinka kauan!

Jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto

Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin toimipisteen automyyjä Eemeli Virta kertoo olevansa Toyota-merkkimyyjä, jonka toimenkuvaan kuuluvat myös vaihtoautojen ja matkailuautojen myynti.

– Lisäksi toimin Porin toimipisteessä yritysmyyjänä.

Eemelin mukaan Rinta-Joupin Autoliikkeessä käy paljon ensiauton ostajia ja arvelee syyksi sen, että valikoimaan kuuluu sekä edullisempia, kuin myös täysin uusia autoja.

– Periaatteessa jokaiselle löytyy varmasti mieluinen auto! Pystymme myös kartoittamaan jokaisen asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja ohjaamaan oikeanlaiseen auton hankintaan, olipa mielessä sitten omistusauto, leasing-ratkaisu tai rahoitustarpeen kartoitus.

Ensin pohditaan tarvetta, sitten löydetään vastaukset kysymyksiin

Ensiauton ostajan on Eemelin mielestä tärkeintä miettiä ensin mihin ostaja autoa tarvitsee ja millaiseen käyttöön se on tulossa.

– Kannattaa pohtia tarkkaan myös sitä, millainen auto täyttäisi tarpeet mahdollisimman pitkään. Tämän lisäksi on hyvä perehtyä auton omistamisen muihin maksuihin. Auton hinnan lisäksi omistajalle tulee muitakin kuluja. Edullisin vaihtoehto ei välttämättä aina ole paras ja loppupeleissä edullisin, Eemeli muistuttaa.

Eemeli kannustaa kaikkia autokauppoja harkitsevia kysymään kaikki mieltä askarruttavat asiat automyyjältä.

– Me olemme täällä siksi, ettei asiakkaalle tulisi yllätyksiä ja hankalimpiinkin kysymyksiin löydetään varmasti vastaukset. Vaikeimmat kysymykset haastavat myös myyjää olemaan parempi asiakaspalvelija. Kaikki kysymykset ilmoille vain!

Toyota Jousto on huoleton vaihtoehto myös nuorelle

Toyota Jousto-sopimuksen sopivuudesta nuorelle omistajalle Eemeli on Hennan kanssa samaa mieltä.

– Nuoren ei Toyota Jousto-sopimuksen valitessaan tarvitse kantaa huolta autoilusta, koska auton yhteyteen voi ottaa myös Toyota Huoltosopimuksen, jolloin esimerkiksi huollot ja renkaat sisältyvät palveluun. Autot ovat uusia ja takuun alaisia, joten yllättäviä vikoja ei voi tulla. Näin autoilun kustannukset ovat tiedossa etukäteen. Voiko sen parempaa enää olla, Eemeli miettii.

Rinta-Joupin Autoliike lupaa Eemelin mukaan opastaa nuoria ensiauton ostajia kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.

– Meidät tavoittaa puhelimitse ja käymään voi tulla heti, jos autoilun tarve vaikkapa muuttuu ja asioita pitää muokata sen mukaisesti. Mahdollisen vian ilmetessä auttaa huoltopalvelumme auton takaisin liikenteeseen. Korjausajalle voi saada käyttöönsä sijaisajoneuvon. Olemme siis täyden palvelun autoliike ja hommat hoituvat, olitpa sitten missä päin Suomea vain!

Porin toimipisteen automyyjä Eemeli Virta neuvoo asiakasta pohtimaan ensin, mihin käyttötarkoitukseen ostaja autoa tarvitsee.

Tulevaisuuden hittituote?

Eemelin asiakas Henna ei halunnut autoltaan muuta, kuin että se toimii. Hän ei tahtonut miettiä auton arvon alenemista ja hän toivoi mahdollisimman helppoa ratkaisua. Lisäksi hän halusi tietää tarkalleen, mitä autoilu tulee hänelle maksamaan kuukausittain.

– Henna hankki siis Toyota Yariksen Toyotan Jousto-rahoituksella ja maksaa vain auton käytöstä miettimättä muita kuluja. Samaan pakettiin kuuluvat myös huollot! Autona Yaris on erittäin hyvin varusteltu ja näppärä, Eemeli kuvailee.

Eemeli arvelee, että Toyota Jousto on tulevaisuuden hittituote nuorten keskuudessa. Kokonaisvaltainen palvelu toimii ja se on tärkeä juttu nykyaikana. Hennalla Eemelin mukaan on seuraavaan auton vaihtaminen ajankohtaista noin kahden vuoden kuluttua.

– Toki se riippuu Hennan sen hetkisestä tilanteesta ja tarpeista. Voi olla, että silloin katsotaan hieman isompaa autoa. Juuri nyt Yaris on Hennan unelma-auto!

Tutustu vaihtoautojen valikoimaan