Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Jorma valitsi BMW X4:n vaativaan käyttöön – luotettava ja turvallinen neliveto reppulääkärille

Jorma Vuotila on valinnut Mikkelin Rinta-Joupilta uuden BMW X4:n, koska hän haluaa paljon ajavana laatumerkin.

Viimeisimpien kolmen vuoden aikana Jormalta on taittunut 43 000 kilometriä vuosittain, aiemmin jopa enemmän. Mies siis tietää, mitä tarvitsee.

– Olen niin sanottu reppulääkäri; käyn monessa paikassa pitämässä vastaanottoa. Pitää aina olla tien päällä.

Jorma on päätynyt BMW X4:ään, sillä tarvitsee luotettavan ja turvallisen kulkupelin. Uuden uutukaisen ajoneuvon varustelua hän on miettinyt harkiten.

– Kääntyvien eturattaiden lisäksi pitää varusteita olla riittävästi. Ja neliveto siksi, että joka päivä pitää päästä lähtemään.

Uusi auto tehdään tutuksi

BMW-automyyjä Anne Behm esittelee Jorma Vuotilalle tämän ensimmäisen BMW:n.

– Silloin kun BMW on asiakkaalle tuttu eli hänellä on ollut BMW jo aiemmin, katsotaan läpi kaikki uudistukset. Siinä tapauksessa, että asiakkaalla on aiemmin ollut muita automerkkejä, käymme auton kokonaisuudessaan läpi siten kuin asiakas haluaa, Anne kertoo.

Perehdyttäminen alkaa. Jorma ripustaa ulkotakkinsa BMW:n näpsäkästi pyöräytettävään takkikoukkuun, ja uuden BMW:n salat alkavat avautua. Ensin kierretään takaluukulle, niin käydään käsiksi tavaratilaan. BMW:n laadukas tekniikka pääsee pian testiin: yhdellä sähköisellä napinpainalluksella vetokoukku liukui kätevästi esille ja toisella takaisin säilöönsä. Sitten katsotaan pohjaratkaisut, pistorasia, vararengastila – ja lisää seuraa. Hetki huokuu hyväntuulisuutta.

Kohta Jorma istahtaa ohjauspyörän taakse ja tutustumiskierros jatkuu. Käydään läpi auton hallintalaitteet ja BMW:n iDrive-käyttöjärjestelmä: muun muassa yhdistetään matkapuhelin, katsotaan etäkäyttötoiminnot ja yksilöidään asetukset. Laadukkaita ratkaisuja riittää; Anne kertoo, että tämän BMW:n varusteisiin kuuluvat webasto, adaptiiviset led-ajovalot, kaukovaloavustin, aktiivivakionopeuden säädin, navigointijärjestelmät, M-Sportin alusta ja monta muutakin mukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavaa ominaisuutta.

– Siis hyvin varusteltu asiakkaan toiveiden mukaisesti, tiivistää Anne Behm.

Mutkattomalle yhteistyölle kiitosta

Anne onnittelee Jorma Vuotilaa uudesta BMW X4:stä.

– Toivotamme oikein hyviä ja turvallisia kilometrejä ja että BMW:n premium-laatu kaikin tavoin on luotettava ja kiinnostava.

– Luotan ja toivon, että näin on, Jorma kiittää.

– Yhteistyö Anne Behmin kanssa on mutkatonta ja kitkatonta. Oikeastaan päästin Annen liian helpolla, Jorma rennosti kuvailee kaupan kulkua.

Esittelytilassa kajahtaa jälleen heleä nauru ja BMW X4:n esittely jatkuu hyvässä hengessä.

Anna-Maija, Mikkelin Rinta-Joupin Autoliike

Tutustu BMW-valikoimaan