Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Polar oli Carolalle ykkösvalinta ympärivuotiseen käyttöön: ”Asuntovaunussa asuu kuin omakotitalossa”

Sipoolaisella Carola Pihlflycktillä on vuosikymmenten kokemus asuntovaunuista ja -autoista. Uuden Polarin hankinta mahdollistaa hänelle nyt myös ympärivuotisen asumisen asuntovaunulla.

Carola vieraili kesällä tyttärensä ja hänen miehensä vaunulla Purhon leirintäalueella, missä Rinta-Joupin Autoliikkeen myyjä Jani Laine oli esittelemässä kahta asuntovaunumallia. Carola oli puhunut miehensä kanssa viikkoa aiemmin nykyisen vaunun vaihtamisesta pienempään. Viikonlopun jälkeen hän oli kuitenkin kätellyt Janin kanssa kaupat uudesta Polar 620 BQD -asuntovaunusta, joka oli samaa kokoluokkaa kuin nykyinen, reilun kymmenen vuoden ikäinen vaunu.

– Tämän vaunun ostaminen oli ihan myyjän vika! Carola nauraa ja jatkaa: – Jani oli hyvä myyjä ja kaikki sujui helposti. Uusi vaunu tuotiin suoraan kausipaikallemme ja vaihdossa annettu vanha vaunu vietiin samalla kertaa pois. Kaikki oli selkeää ja olen todella tyytyväinen valintaan.

Asuntovaunu kesämökkinä

Carola säilyttää asuntovaunuaan kausipaikalla parin kilometrin päässä kotoa. Vaunulla ei ole edes tarkoitus lähteä reissaamaan, sillä hän päivitti autonsakin hiljattain Rinta-Joupin Autoliikkeessä pienempään. Carola asuu itse kerrostalossa, mutta viettää vaunulla aikaa lähes ympäri vuoden.

– Asun vaunussa koko kesäkauden, sillä se on lähellä kotiani ja pääsen sieltä kätevästi myös töihin. Asuntovaunussa asuu kuin omakotitalossa. Jos vaunua tarvitsee joskus vetää, voimme vuokrata isomman auton sitä varten.

Vaikka Carola säilyttää vaunua ympäri vuoden samalla kausipaikalla, ei hänellä silti ole käynyt mielessäkään vaihtaa vaunua kesämökkiin.

– Meillä on aina ollut asuntovaunuja ja -autoja, eikä mökkiä. Vaunun pystyy aina siirtämään, eikä vaunussa ole niin paljoa kustannuksia kuin mökin ylläpitämisessä. Olemme tehneet vaunusta meidän kesämökkimme.

Polar 620 BQD-matkailuvaunu-asuntovaunu-matkailuajoneuvo-talvi-carola pihlflyckt-lapsi
Myös lapsenlapset viihtyvät hyvin Carolan asuntovaunulla.

Karavaanielämää jo yli kaksi vuosikymmentä

Matkailuautot ja -vaunut veivät Carolan sydämen jo yli 20 vuotta sitten ja mukaan reissuille on matkan varrella mahtunut koko suurperhe. 

– Oli vuosi 1998 tai -99 kun lainasimme mieheni kanssa vaunun mieheni vanhemmilta ja lähdimme yhdessä asuntovaunureissulle. Meillä on siitä lähtien ollut asuntoauto tai -vaunu. Miehelläni on kolme lasta ja minulla kaksi ja olemme ängenneet kaikki mukaan reissuun, on ollut kiva reissata koko perheen kesken. 

Viime vuosina reissailu on jäänyt vähemmälle ja aikaa vietetään tiiviisti tutulla kausipaikalla. Asuntovaunulla viihtyvät hyvin myös lähellä asuvat lapsenlapset.

– Vietän paljon aikaa vaunussa yksin, sillä mieheni työskentelee ulkomailla. Lapset asuvat kuitenkin lähellä ja etenkin lapsenlapset tykkäävät tulla mummulle usein yökylään, Carola kertoo.

Polar on kaikin puolin hieno vaunu.

Palvelua asiakkaan ehdoilla

Carolalla on kokemusta eri asuntovaunuista ja -autoista, mutta Polar on hänelle merkkinä ensimmäinen laatuaan. Valinnan sinetöivät lopulta Polarin erinomaiset talviominaisuudet. Carola on ollut todella tyytyväinen valintaansa.

– Olen aiemmin asunut vaunussa siihen asti, kun ei vielä ole kauheasti lunta, mutta nyt pystyn viettämään vaunulla aikaa talvisinkin. Polar on kaikin puolin hieno vaunu ja erityisesti pidän upeasta sisävalaistuksesta.

Vaunu hankittiin Rinta-Joupin Autoliikkeen Espoon Koskelon toimipisteestä, mutta toimitettiin suoraan Carolan kausipaikalle. Vaihdossa annettu vanha vaunu vietiin samalla pois.

– Tarjoamme ilman muuta tämän palvelun kaikille, kenellä vain on sille tarvetta, vaunun myynyt Jani lupaa.

Polar-matkailuvaunu-asuntovaunu-matkailuajoneuvo-automyyjä-jani laine-espoo koskelo
”Polar on Pohjoismaihin valmistettu vaunu ja siinä on otettu kaikki neljä vuodenaikaa huomioon”, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen automyyjä Jani Laine.

Polar täytti kaikki kriteerit

Jani lähti alun perin kartoittamaan Carolan tarpeita uudelle vaunulle ja kertoo kaikkien kriteerien täyttyneen Polarin kohdalla.

– Löysimme juuri oikeanlaisen vaunun hänelle. Tässä asiakkaan tarpeet sekä tarjolla ollut valikoima kohtasivat täydellisesti toisensa.

Jani kehuu Polarin erinomaista laatua ja kertoo vaunun olevan laadukas ja monipuolinen aina materiaaleja myöden.

– Polar on Pohjoismaihin valmistettu vaunu ja siinä on otettu kaikki neljä vuodenaikaa huomioon aina eristyksestä ja lämmityksestä lähtien. Polarin vaunut ovat käsin tehtyjä ja jokainen vaunu valmistetaan yksilönä.

Polarin matkailuvaunut ja niiden kalusteet valmistetaan pääosin käsin Pohjois-Ruotsissa tehtaan omassa puusepänverstaassa. Erinomainen varustetaso kilpailijoihin verrattuna, vaativat laatutestit sekä markkinoiden paras eristys tekevät Polarista ylivertaisen vaunun pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin.

Rinta-Joupin Autoliike edustaa Polar-merkkiä ainoana Suomessa.

Tutustu Polar-vaunujen valikoimaan