Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rinta-Joupin Autoliike osti huhtikuussa ennätysmäärän autoja

Autokaupat ostavat tällä hetkellä kuumeisesti autoja varastoon. Rinta-Joupin Autoliikkeessä ostettiin viime kuussa huimat lähes 1400 autoa sisään liikkeeseen.

Automyynnin johtaja Jukka Myntti_Rinta-Joupin Autoliike
”Meille myyminen on kuluttajallekin helpoin ja nopein tapa myydä ajoneuvo”, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen automyynnin johtaja Jukka Myntti.

Rinta-Joupin Autoliike osti vuoden 2024 huhtikuussa lähes 35 prosenttia enemmän autoja vuoden takaiseen huhtikuuhun verrattuna. Ostotahti jatkuu ennätystasolla myös jatkossa, sillä suosituimmat autot tekevät tällä hetkellä kiivaasti kauppansa.

– Ostamme jatkuvasti alle 200 000 kilometriä ajettuja henkilö- ja pakettiautoja. Meille myyminen on kuluttajallekin helpoin ja nopein tapa myydä ajoneuvo, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen automyynnin johtaja Jukka Myntti.

Suosituimmista malleista voi saada tällä hetkellä todella hyvän hinnan – myös liikkeestä. Auton myynti liikkeelle onkin tänä päivänä erittäin varteenotettava keino hankkiutua eroon ylimääräisestä ajoneuvosta nopeasti ja huolettomasti.

Meille myyminen on kuluttajallekin helpoin ja nopein tapa myydä ajoneuvo.

Toyota ja Volvo tekevät parhaiten kauppansa

Autoliikkeet ostavat eniten niitä autoja, joita myös myydään eniten. Tämän vuoden tilastot osoittavat, että hybridi-Toyota on tällä hetkellä kovinta valuuttaa käytettyjen autojen markkinoilla. Toyota on huhtikuun loppuun mennessä ollut tänäkin vuonna Suomen myydyin automerkki. Enemmän kuin joka toinen tänä vuonna myydyistä Toyota-merkkisistä autoista on ollut hybridejä.

Ei ole kuitenkaan ainoa totuus, että juuri hybridit kävisivät tällä hetkellä eniten kaupaksi. Myydyimpien autojen tilastoissa toisena olevan Volvon kohdalla diesel oli suositumpi käyttövoima kuin hybridi.

Kolmanneksi suosituimman automerkin, Volkswagenin, kohdalla bensiini oli taas käyttövoimana yli kaksi kertaa suositumpi kuin diesel tai hybridi.

– Hybrideistä on tällä hetkellä Suomessa jopa pulaa, joten niitä ostetaan mielellään meidänkin varastoomme lisää. Siitä huolimatta myös bensiini- ja dieselautoille riittää edelleen kysyntää, toteaa Myntti.

Kokonaisuudessaan hybridien osuus alkuvuoden kaikista myydyistä autoista oli hieman alle 25 prosenttia ja sähköautojen 7 prosenttia. Bensiiniautojen osuus oli 41 prosenttia ja dieselautojen 25 prosenttia.

Vuoden 2024 myydyimmät henkilöautot (4/24 mennessä):

(Lähde: Netwheels mittaristo)

  1. Toyota          
  2. Volvo         
  3. Volkswagen              
  4. Mercedes-Benz    
  5. BMW           
  6. Skoda     
  7. Audi            
  8. Kia                 
  9. Ford            
  10. Nissan
auton luovutus-niko puska-myyntijohtaja-automyyja-henkiloautot-vaihtoautot-asiakas-huolto-vaasa

Oletko myymässä autosi?

Myy se meille! Ostamme jatkuvasti alle 10 vuotta vanhoja, max. 200 000 kilometriä ajettuja henkilö- ja pakettiautoja sekä moottoripyöriä. Auton myynti meille on helppo tapa saada auto myytyä nopeasti.

Ostamme autoja ja moottoripyöriä suoraan yksityisiltä henkilöiltä sekä yrityksiltä.

Tutustu vaihtoautojen valikoimaan