Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Uusi tavara-autokeskus avattu Oulussa

Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun myymälän yhteyteen on avattu uusi tavara-autokeskus osoitteessa Tikkasentie 4.

Automyyjat-Simo Molkojarvi-Keijo Vuolteenaho-tavara-autokeskus-oulu-pakettiautot
Automyyjät Simo Molkojärvi (vas.) ja Keijo Vuolteenaho palvelevat asiakkaita uudessa tavara-autokeskuksessa.

Tavara-autokeskuksessa on esillä koko Oulun myymälän hyötyautovalikoima, joka koostuu pääosin monipuolisesta pakettiautovalikoimasta, joka on saatavilla heti toimitukseen.

– Idea erilliselle tavara-autohallille lähti siitä, että pakettiautoja kysytään sen verta paljon. Nyt asiakkaalla on saatavilla koko valikoima saman katon alta, toteaa Simo Molkojärvi, toinen tavara-autokeskuksen myyjistä.

Tavara-autokeskuksessa asiakkaita palvelee myös Keijo Vuolteenaho, jolla on jo vuosikymmenten kokemus työskentelystä pakettiautojen parissa.

– Ammattitaitoa tavara-autoihin löytyy roppakaupalla. Meillä on valikoimaa laidasta laitaan aina pienemmistä pakettiautoista suurempiin sekä myös esimerkiksi työautoiksi erinomaisesti soveltuvia lava-autoja. Tarjolla on sekä arvonlisäverollisia että verottomia ajoneuvoja, Molkojärvi listaa.

Oulun tavara-autokeskuksen kautta on mahdollista tehdä kaupat koko ketjun yli 400 hyötyajoneuvon valikoimasta. Tavara-autokeskuksen myyjät myös ostavat hyväkuntoisia pakettiautoja ja mahdollinen loppuvelka voidaan lunastaa kaupan yhteydessä.

Tavara-autokeskus palvelee arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.

Selaa tavara-autokeskuksen valikoimaa