Hyppää sisältöön

Citroen C3 Vaihtoautot

Löydä meiltä omasi!

CITROEN C3

Pieneksi henkilöautoksi luokiteltu C3 on ryhdikkään ja vankan näköinen pyöreästä muotoilustaan huolimatta. Auton persoonallinen ilme, ajomukavuus ja tehokkuus ovat ehdottomasti sen parhaita puolia. Kulutuksensa puolesta malli on erittäin taloudellinen vaihtoehto. Myös tavaratilaa ajoneuvossa riittää. Kaiken tämän päälle mallin personointimahdollisuudet ovat loistavat.

Kilpailijoihinsa nähden mallilla on paljon tarjota. Citroenin itsensä mukaan yksikään samassa segmentissä kilpaileva auto ei ole yhtä monipuolisesti varioitavissa juuri ostajansa toiveiden mukaan. Tästä syystä markkinoilta löytyviä mallin henkilöautoja löytyy todella moneen makuun. Jos haet itsellesi tilavaa ja helppokäyttöistä henkilöautoa, voi tämä Citroenin malli olla juuri sinulle sopiva valinta.

AIRCROSS

Aircross on tyylikäs pieni katumaasturi, joka Citroenin mallistolle tuttuun tapaan on loistavasti varioitavissa omaan makuun. Tämä monipuolinen malli on tehokas ja siihen on saatavilla monia hyviä moottorivaihtoehtoja. Laadukkaat ja muunneltavat sisätilat ovat tilavat, ja niissä matkustaminen sujuu vaivattomasti.

Aircross on loistava perheauto korkealla ajotuntumalla. Auton käytännöllisyys on huippuluokkaa, ja sen kehittyneestä teknologiasta on iloa koko perheelle. C3 on auto moneen menoon. Tervetuloa koeajamaan!