Hyppää sisältöön

dodge

Yhdysvaltaisen Dodgen vaihtoautot ovat suorituskykyisiä ja lennokkaita. Ne ovat erittäin suosittuja ja monipuolisia niin tilaratkaisuiltaan, kuin ulkoisestikin. Tutustu Dodgen vaihtoautoihin ja löydä omasi!

DODGEN VAIHTOAUTOT

Dodge on Stellantiksen omistama yhdysvaltalainen automerkki ja autonvalmistaja. Dodgen mallistoon kuuluu valtavamäärä henkilöautoja, mutta myös katumaastureita, pakettiautoja ja kuorma-autoja.

Dodgen autoja yhdistää korkea suorituskyky ja vuosikymmenien kehitystyö parhaan mahdollisen ajokokemuksen mahdollistamiseksi. Tästä syystä monet Dodgen mallit ovat urheiluautoja, tai vähintäänkin hyvin sporttisia. Dodge valmistaa esimerkiksi maailman nopeimpia massatuotettuja sedaneita.

SUOSITTUJA MALLEJA

DODGE RAM

Dodgen Ram -malliset lava-autot ovat merkin suosituimpia automalleja. Ram-mallisto saavutti niin suuren suosion, että Dodge päätti eriyttää hyötyajoneuvojen valmistuksen täysin omaan osastoonsa, jotta kehitystyötä voitaisiin jatkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Ram-lava-autot ovatkin usein luksusvaihtoehto pienempiin ja halvempiin lava-autoihin nähden.

Ram-lava-autot ovat jykeviä ja vakaita. Ramin massiivinen ulkokuori kätkee sisälleen tilavan matkustamon, jossa tilaa riittää niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Useimmissa Rameissa on istumapaikat noin viidelle henkilölle. Laadukas amerikkalaissuunnittelu takaa sen, että matkakokemus on kaikille erittäin vaivaton ja miellyttävä ja takapenkkiläisetkin pääsevät nauttimaan hyvistä näkymistä. Jo vanhemmissa Rameissa teknologiaa riittää ja kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät ajamisesta helppoa ja hauskaa. Tutustu Dodgen vaihtoautoihin ja löydä omasi!

Dodge RAM

DODGE DURANGO

Durango on Dodgen kaikkein aikojen suurin maasturi. Autossa on jopa seitsemän paikkaa, eikä säilytystilakaan lopu kesken. Valtavaa perheautoa etsivälle Durango onkin erittäin sopiva valinta. Durangon sisätiloissa on panostettu ennen kaikkea ergonomiaan, laadukkaisiin materiaaleihin ja matkustusmukavuuteen. Durango on maasturina tasaisen varma, ja se suoriutuu hyvin myös vaihtelevista maastoista. Auto on tehokas ja vakaa ajettava, mutta myös suuresta koostaan huolimatta yllättävän ketterä.

DODGE CHALLENGER

Dodge Challenger on upea urheiluauto, jonka muotokieli jäljittelee klassista muskeliauton ulkoasua. Myös sisältä auto on hyvin retro niin muotoilultaan kuin värimaailmaltaan. Tyylikäs, mutta todella miellyttävä auto sopii tyylitietoiselle hurjapäälle, joka nauttii sujuvasta ja vaivattomasta matkanteosta. Kokonaisuudessaan Challenger on myös erittäin helppokäyttöinen ja sillä reissaaminen tekee autoilusta ennen kaikkea hauskaa. Tämä auto kannattaa kokea!