Hyppää sisältöön

Volkswagen-vaihtoautot

Tunnettu ja edistyksellinen. Monipuolinen ja uskollinen. Maailman suurimpiin autonvalmistajiin kuuluva Volkswagen tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman vaihtoautoja. Tutustu Volkswagen-vaihtoautoihin ja löydä omasi!

VOLKSWAGENIN VAIHTOAUTOT

Saksalainen Volkswagen on yksi maailman suurimpia autonvalmistajia. Tähän päivään mennessä Volkswagen on tuottanut maailman monipuolisen valikoiman sporttisia hatchbackeja, tyylikkäitä sedaneja, kompakteja katumaastureita ja käytännöllisiä pakettiautoja.

Volkswagenin ajoneuvot ovat niin suosittuja, että niitä myydään Euroopassa kaikkein eniten. Vuosien onnistunut kehitystyö on tuottanut tulosta ja Volkkarilla todella on tarjota jokaiselle jotain. Viimeisimmäksi kiinnostuskohteekseen autonvalmistaja on ilmoittanut ilmastoneutraaleiden autojen kehittämisen ja markkinoille onkin tulevaisuudessa odotettavissa sekä päivitettyjä että uusia malleja. Vuonna 2021 Volkswagenin sähköautot olivat ostetuimpia sähköautoja Suomessa.

Uusimmat Volkswagen-vaihtoautot

SUOSITTUJA MALLEJA

VOLKSWAGEN GOLF

Volkswagen Golf on mielettömän suosittu, kompakti auto, joka oli myös maailman myydyin automalli vuonna 2021. Golfin suosiota selittävät muun muassa sen taloudellisuus ja reilu hinnoittelu. Ne tekevät Golfista koko kansan auton. Ennen kaikkea Golf tekee autoilusta todella hauskaa!

Golfin muotoilu ja ajodynamiikka on viimeistelty autoilijaa ajatellen. Autossa esiintyvä teknologia ja tyylikkäät sisätilat kutsuvat yhteiselle matkalle. Turvallisuustekijöistä ei ole tingitty ja siksi Golfia pidetäänkin joka lähtöön turvallisena autona. Auton mukautusmahdollisuudet tekevät siitä sopivan ihan jokaiselle. Tämä auto kannattaa kokea.

Volkswagen T-Roc

VOLKSWAGEN T-ROC

Huippusuosittuun Golfiin pohjautuva katumaasturi T-Roc on Volkswagenin suosituimpien mallien kärjessä! Volkswagen T-Roc on kuin Golf korkeammalla ajotuntumalla, mikä takaa hyvän näkyvyyden, mutta samalla mukavan istuma-asennon. Myös auton sisällä tilaa on enemmän.

Volkswagen T-Roc kuuntelee ohjausta tarkasti ja vaihteiden vaihtuminen on sulavaa riippumatta siitä, onko auto manuaali- vai automaattivaihteinen. Luokitukseltaan T-Roc on pieni katumaasturi, mikä tekee siitä erityisen näppärän sekä maalla että kaupungissa. Ajomukavuudeltaan auto on loistava ja sillä matkatessa pidemmätkin reissut sujuvat kuin leikiten. Harkitessasi crossoveria, T-Roc on ehdottomasti listasi kärkipäässä.

VOLKSWAGEN POLO

Volkswagen Polo on ihastuttanut meitä jo vuosia. Uusien sukupolvien tuodessa malliin parannuksiaan, olemme päässeet tilanteeseen, jossa Polon uusimmat mallit ovat isompia koskaan. Vaihtoautoa etsiessäsi voit siis valita lukuisista Polon malleista, joilla on eri ilmeiden lisäksi myös eri kokoja. Ajotuntumaltaan Polossa on todella onnistuttu. Tasainen ja varma, mutta suorituskykyinen auto on ilahduttava ajettava.

Tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi Polon sisätiloissa matkustat mukavasti niin laadukkaiden materiaalien kuin kehittyneen viihdeteknologiankin puolesta. Kuljettajaa avustavat järjestelmät toimivat apunasi loistavasti eri tilanteissa. Polon kanssa matka taittuu kuin tanssi.

Volkswagen Polo

Kaipaako Volkswagenisi huoltoa?

Hoidamme ammattitaidolla kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset. Voit huollattaa Volkswagenisi missä tahansa huollon toimipisteessämme.

Katso myös nämä