Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Yrityksen autokaupat helposti ja nopeasti – Juho osti monta Ford Transitia, jotka kustomoitiin firman tarpeisiin sopiviksi

Yrityksensä autokauppoja hoitaessaan Juho Karhumaa arvostaa sujuvaa palvelua ja sitä, että myyjä on heti tilanteen tasalla.

Vv-kuivaus

Vahinkosaneerauksiin, kuten kosteusvaurioiden ja vesivahinkojen korjauksiin sekä kylpyhuoneremontteihin keskittynyt yritys VV-Kuivaus toimii Kokkolan, Vaasan ja Seinäjoen alueella, ja ajossa on jatkuvasti kymmeniä pakettiautoja.

1,5 vuotta sitten Kokkolan toimipisteeseen tuli tarve uusia autokalustoa, joten Karhumaa otti yhteyttä Kokkolan Rinta-Joupin Autoliikkeeseen.

– Kaupanteko heidän kanssaan on ollut luotettavaa ja läpinäkyvää. Myyjä Kari Viiperi oli hyvin tilanteen tasalla ja sai räätälöityä meille hyvin sopivan paketin. Saimme sopivaan hintaan autoihin kaikki toivomamme varusteet, kuten muun muassa Webaston kaukosäädöllä, parkkikameran ja -tutkat sekä hyllyköt, Karhumaa kertoo.

Hän päätyi ostamaan yritykselle lisää Ford Transit -pakettiautoja. Kaikki sujui nopeasti ja helposti, sillä sama myyjä palvelee yritystä kaikissa toimipisteissä.

– Kaikkien on helppo asioida saman myyjän kanssa, joka tuntee yrityksen tilanteen. Esimerkiksi Vaasaan lähti sieltä autoliikkeen pihasta ajamaan neljä uutta pakettiautoa peräjälkeen.

Karhumaa pitää Ford Transitia varmana ja turvallisena autona, joka sopii hyvin firman imagoon.

– Mielikuvissa se on luotettava kansanauto, joka sopii ammattimiehen käsiin. Siinä on tarpeeksi korkea takatila, jotta sillä voi helposti kuljettaa isompiakin rakennustarvikkeita. Lisäksi on kätevää, että kyljissä on paljon mainospinta-alaa. Meidän autommehan ovat samalla liikkuvia mainoksia, Karhumaa luonnehtii.

”Palvelun sujuvuus on ykkösjuttu”

Tärkeintä pakettiautojen valinnassa oli kuitenkin se, että kyytiin mahtuvat kaikki työssä tarvittavat välineet. Niitä varten Transitien takatilaan rakennettiin sopivan korkuiset ja levyiset hyllyt.

– Työntekijöillä on autoissaan mukana kaikenlaisia kuivauskoneita, puhaltimia ja muita isompia työvälineitä, ja timpureilla tietysti myös rakennustavaraa. Annoimme tarkat mitat käyttämistämme työkoneista ja hyllytys suunniteltiin ja rakennettiin niiden perusteella, Karhumaa selittää.

Hän arvostaa sitä, että autokaupoilla asiakkaaseen panostetaan heti ensimmäisestä yhteydenotosta tai myymälään astumisesta asti.

– Palvelun sujuvuus on ykkösjuttu. Jos menen asioimaan autoliikkeeseen, oletan, että asiaani aletaan hoitaa nopeasti ja ollaan tilanteen tasalla. Pidän siitä, että Kokkolan Rinta-Joupin Autoliikkeessä aina tervehditään ja tiedetään, kuka olen ja millä autolla meidän firmassamme ajetaan, hän selittää.

Hän uskoo kääntyvänsä jälleen Rinta-Joupin Autoliikkeen puoleen sitten, kun autokaupat ovat taas ajankohtaisia.

– Meillä on myös vanhempaa kalustoa käytössä, joten jossain kohtaa tulee tarve hankkia uutta tilalle.

Tutustu pakettiautojen valikoimaan