Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Suuri moottoripyörien ja matkailuajoneuvojen näyttely Lempäälässä 2.-3.9.

Tervetuloa tutustumaan Lempäälän Ideaparkin myymälään monipuoliseen matkailuajoneuvojen sekä moottoripyörien valikoimaan perjantaina ja lauantaina 2.-3.9.2022.

Myymälä on avoinna perjantaina klo 10.00-19.00 ja lauantaina klo 10.00-18.00. Lauantaina luvassa makkaratarjoilua!

Koeajettavana noin 20 moottoripyörää!

Moottoriypyörien näyttely- ja koeajopäivillä pääset koeajamaan samalla kertaa useampia moottoripyörämerkkejä ja -malleja. Itselle sopivan moottoripyörän löytäminen ja erilaisten vaihtoehtojen vertaileminen on helppoa!

Tule tutustumaan monipuoliseen matkailuautojen ja matkailuvaunujen valikoimaan!

Vielä ehdit hankkia uuden matkailuauton tai -vaunun vaikkapa syksyn ruskaretkille. Lempäälän myymälässä on esillä monipuolinen valikoima erilaisiin tarpeisiin.

Matkailuajoneuvon ostamista harkitessa on tärkeää selvittää, minkälainen ajoneuvo sopii sinulle parhaiten. Tule tutustumaan erilaisiin matkailuautoihin ja -vaunuihin paikanpäälle Lempäälään. Halutessasi voit jopa koeajaa ajoneuvot.

Veloitukseton sammuttimen tarkistus

Tarjoamme veloituksettoman matkailuautojen ja -vaunujen käsisammuttimen tarkastuksen Lempäälän myymälässä näyttelyn aikana lauantaina 3.9. klo 10.00-15.00. Tule tarkistuttamaan sammuttimesi!

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä katsastamaan moottoripyörien ja matkailuajoneuvojen valikoima. Pyydä huippuhyvitys vanhasta ajoneuvostasi, kysy tarjousta uuteen ja tee elämäsi kaupat!

Tervetuloa Lempäälän Ideaparkin myymälään!

Tutustu esillä oleviin matkailuajoneuvoihin ja moottoripyöriin