Hyppää sisältöön

RENGASMYYNTI

Laadukkaat renkaat varmistavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Rinta-Joupin Autoliikkeestä saat juuri oikeanlaiset renkaat tarpeisiisi. Tarjoamme monipuolisen valikoiman korkealaatuisia kesä- ja talvirenkaita. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeat renkaat, jotka sopivat parhaiten ajotarpeisiisi.

Kysy tarjous renkaista

Oikeanlaisten renkaiden valitseminen on tärkeää turvallisuuden ja ajomukavuuden kannalta. Renkaiden valintaan vaikuttavat esimerkiksi kuljettajan ajotyyli, ajoteiden kunto sekä ajomäärä.

Autoon tulisi myös valita oikeankokoiset renkaat. Autonvalmistajan suosittelema rengaskoko löytyy yleensä auton ohjekirjasta tai ovenpielestä. Jos sopivan rengaskoon valinta mietityttää, ammattitaitoiset huoltomyyjämme auttavat sinua valitsemaan juuri sopivat renkaat autoosi.

Rengashotelli

Rengashotelli on helppo ja turvallinen tapa ratkaisu auton renkaiden kausisäilytykseen.

Rinta-Joupin Autoliikkeen rengashotellit Vaasassa, Tervajoella, Raumalla, Salossa, Oulussa, Kempeleessä, Turussa ja Porissa tarjoavat edullisen ja varman säilytyksen kesä- ja talvikelejä odottaville rengassarjoille.

Huoltorahoituksella jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Voit maksaa autosi uudet renkaat sinulle sopivissa erissä huoltorahoituksellamme. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.