Hyppää sisältöön

Merkkihuoltojen ajanvaraukset alta:

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen autohuoltoon ja korjaamoon Rovaniemelle. Meiltä löydät kattavat huolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille sekä varaosat. Tarjoamme myös merkkihuoltopalveluita useille eri automerkeille. Huoltoajan voit varata kätevästi lomakkeella alla tai soittamalla meille numeroon 020 777 2790. Nopeaa apua saat myös chat-palvelusta oikeasta alakulmasta, jossa huoltomyyjämme ovat valmiina auttamaan sinua arkisin klo 7.30-16.30.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Mikäli kaipaat apua sopivan huoltovaihtoehdon löytämisessä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä – autamme mielellämme!

Meiltä saat huollon tai korjauksen mille tahansa merkille

Katsastus caravan matkailuajoneuvot huolto

Kaikkien merkkien huolto ja korjaus

Tarjoamme Rovaniemen autohuollossa huoltopalveluita kaikille automerkeille. Mikäli sinulla on yli kuuden vuoden ikäinen auto, suosittelemme tutustumaan Rinta-Jouppi Huollon palveluihin. Meillä on pitkäaikainen kokemus ja vankka asiantuntemus eri merkkien huoltamisesta, joten voit luottaa siihen, että autosi on meillä turvallisissa käsissä.

Valikoimaamme kuuluvat kaikki tavanomaiset huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihto, jarrujen tarkistus ja korjaus, renkaiden vaihto ja tasapainotus, ilmastointihuolto, tuulilasin korjaukset ja paljon muuta. Käytössämme on moderneimmat huoltolaitteet ja ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu koulutetuista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin.

Riippumatta siitä, tarvitsetko säännöllistä huoltoa vai korjausta, tavoitteenamme on aina pitää autosi turvallisena ja toimintakunnossa. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaikasi jo tänään – autamme mielellämme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa.

KIA sekä Mitsubishi merkkihuollot

Merkkihuollossa käytetään aina auton valmistajan hyväksymiä varaosia ja noudatetaan valmistajan määräyksiä huollon suorittamisessa. Näin voit varmistua siitä, että autosi huolletaan oikein ja että käytössäsi on aina korkealaatuisia varaosia. Merkkihuoltoihin erikoistuneet mekaanikkomme ovat saaneet koulutuksen tietyn automerkin huoltamiseen.. Tämä voi tarkoittaa nopeampaa ja tarkempaa vianetsintää sekä laadukkaampaa huoltopalvelua.

Merkkihuollossa suoritettu huolto tai korjaus merkitään auton huoltokirjaan, mikä voi auttaa auton arvon säilyttämisessä ja nostamisessa. Tämä voi olla erityisen tärkeää, jos haluat myydä autosi tulevaisuudessa.

Mikäli autosi on vielä takuuaikana, on tärkeää noudattaa valmistajan huolto-ohjelmaa ja käyttää valtuutettua merkkihuoltoa. Tämä voi olla edellytys takuun voimassaololle.

Meiltä löydät myös Kolarikorjaamon sekä laadukkaat varaosat

Mikäli autoosi tulee peltivaurioita, kiveniskemiä tuulilasissa tai joudut auto-onnettomuuteen, voit turvautua kolarikorjaamon apuun. Kolarikorjaamomme on hyväksytty kaikkien vakuutusyhtiöiden toimesta, joten voit ottaa yhteyttä meihin suoraan riippumatta siitä, missä vakuutusyhtiössä autovakuutuksesi on.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme automerkeille. Meiltä löydät takuun alaisia, merkkikohtaisia lisävarusteita vanteista pyyhkijänsulkoihin ja kattotelineisiin, mutta myös sopivia lisävarusteita useimmille automerkeille, kuten irrotettavia peräkoukkuja.