AUTohuolto rovaniemi

Teollisuustie 22, 96320 Rovaniemi, puh. 020 777 2790

  • Huolto ja varaosat ma-pe 7.30-16.30
  • Kolarikorjaamo (Autoklinikka) ma-pe 8.00-16.00
  • Merkkihuolto: Fiat Professional, Kia, Mitsubishi

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Rovaniemen autohuoltoon. Kaipaako autosi huoltoa? Meille voit varata huoltoajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2790. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 8.00-16.00.

Kaikkien merkkien huolto

Rovaniemen autohuollossa saat huollon mille tahansa automerkille. Onko sinulla esimerkiksi yli 6 vuotta vanha auto? Tutustu Rinta-Jouppi Huolto -palveluun!

KIA-merkkihuolto

Jotta Kiasi takuu säilyy koko takuuajan, se on huollettava merkkihuollossa tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisillä varaosilla. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuollossa näistä vaatimuksista ei tingitä koskaan, ja edessäsi on turvallisia ajokilometrejä.

Fiat Professional huolto

Fiat Professional huolto on tehty raskaammille ajoneuvoille. Fiat pakettiautot näkevät useita kilometrejä ja lomalla matkailuauton tulee toimia moitteettomasti. Varmista turvalliset kilometrit merkkihuollossa.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamosta toimipisteessä vastaa yhteistyökumppanimme Autoklinikka.

Varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.