Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Autorahoitus hoituu kätevästi kaupan yhteydessä – jopa ilman käsirahaa

Rinta-Joupin Autoliikkeessä autorahoitus hoituu kätevästi kaupan yhteydessä. Saat meiltä nopean luottopäätöksen ilman vakuuksia ja kiinteillä kuukausierillä. Rahoitus on mahdollista saada jopa ilman käsirahaa.

Auton ostamiseen on useampia eri maksuvaihtoehtoja. Suosituin näistä on osamaksu eli autorahoitus. Tänä päivänä auto ostetaan enää harvoin käteisellä, eli maksamalla auton koko kauppasumma suoraan käteisellä, maksukortilla tai verkkopankkimaksuna.

Rinta-Joupin Autoliikkeen myyntisihteeri Anna Lintamo työskentelee päivittäin rahoituskorkojen parissa. Hän korostaa autorahoituksen hankkimisen helppoutta; asiakkaalta tarvitaan hakemusta varten ainoastaan henkilötiedot sekä tarvittavat tiedot tuloista, työsuhteesta ja työpaikasta.

Mistä rahoituskorko muodostuu?

Lintamo painottaa, että autolainojen korkoja vertaillessa kannattaa aina kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, johon on laskettu mukaan kaikki osamaksurahoitukseen liittyvät kulut.

– Rahoituksen kuluihin kuuluvat korko, luoton avaaminen, perustamismaksu sekä käsittelymaksut.

Sivuillamme voit tarkistaa autorahoituksen kaikki todelliset kulut suoraan myytävän ajoneuvon sivulta löytyvällä autorahoituslaskurilla. Laskurin avulla voi laskea ja vertailla eri autojen kuukausieriä muuttamalla maksuajan, käsirahan ja viimeisen erän suuruutta.

Auto hankitaan useimmiten osamaksulla

Autorahoitus ei vaadi takaajia, sillä luoton vakuutena toimii uusi auto. Auton omistusoikeus säilyy rahoitusyhtiöllä siihen asti, kunnes lainasumma on kokonaisuudessaan maksettu. Rinta-Joupin Autoliikkeessä tarjotaan kiinteäkorkoista ja tasaeräistä rahoitusta, jonka kuukausierä riippuu valitusta rahoitusajasta.

– Rahoituspäätöksen saa nopeasti suoraan auton oston yhteydessä. Autorahoitukseen ei välttämättä vaadita käsirahaa, mutta luottotietojen on oltava kunnossa, Lintamo muistuttaa.

Lainaa voi halutessaan lyhentää sovittua suuremmissa erissä tai maksaa loppuvelan pois kokonaisuudessaan. Kuukausieriä on myös mahdollista pienentää valitsemalla rahoituksen viimeiseksi eräksi suuremman summan.

Myyntisihteeri Anna Lintamo
Myyntisihteeri Anna Lintamo hoitaa rahoitus- ja vakuutuspäätösten hakemisen asiakkaan puolesta.

Nykyinen autolaina ei estä uusia kauppoja

Moni epäröi hankkia uutta autoa, jos vanhasta autosta on vielä velkaa. Nykyinen autolaina ei kuitenkaan estä auton myymistä tai vaihtamista.

Vanhan auton loppuvelka siirretään kaupan yhteydessä uuden auton rahoitussopimukseen ja Rinta-Joupin Autoliike maksaa vanhan luoton kyseessä olevalle rahoittajalle.

– Jos vanhasta autosta on loppuvelkaa ja sen hyvityshinta on pienempi kuin loppuvelka, niin siinä tapauksessa asiakkaan tulee maksaa erotus, valaisee Lintamo.

Autorahoituksen edut pankkilainaan verrattuna

Pankkilaina on yksi vaihtoehto rahoittaa auton osto, mutta se vaatii usein muita takauksia, kuten asunto tai kiinteistö. Autorahoituksessa lainan vakuudeksi riittää ostettava auto. Autorahoitus tuo myös mielenrauhaa, sillä kuukausierä pysyy samana koko sopimusajan.

– Meillä on rahoituksessa kiinteä korko, eli jos esimerkiksi euribor-korot lähtevät nousuun, niin meidän tarjoama kiinteä korko pysyy tuolloin samana, eikä kuukausieräkään muutu sovitusta kiinteästä erästä, selventää Lintamo.

Rahoitusyhtiöltä tulee vastaus rahoitushakemukseen saman tien. Luottopäätöksen jälkeen auton rahoitus on kerralla selvä ja takaisinmaksuaika vaihtelee asiakkaan tilanteen mukaan yhdestä kuuteen vuoteen. Rahoitusyhtiö lähettää autokauppojen jälkeen laskut suoraan asiakkaalle.

Huoltorahoitus

Huolto rahoituksella?

Rinta-Joupin Autoliikkessä on mahdollista maksaa myös auton huolto, varaosat, uudet renkaat ja lisävarusteet osamaksulla. Kokeile kätevää laskuria, josta näet kuukausierän suuruuden eri ostosummille.

Päätät itse millaisissa erissä maksat ostoksesi. Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Katso myös nämä