Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Jari ajaa BMW:llä Etelä-Savosta kaikkialle

Matkat jännittäville metsästysmaille Pohjois-Karjalaan, kotiseudulle Pohjois-Savoon ja arjen ajoihin Kangasniemeltä niin Itä-Suomen kuin myös pääkaupunkiseudun alueille – kaikkialle – Jari Lievonen tekee BMW:llä. Lähes 80 000 kilometriä vuosittain. 

jari

“Sudet juoksivat kahta puolta”, paljastaa Jari Lievonen parin vuoden takaisesta hirvenmetsästysreissustaan Juuan korpimaisemissa. 

BMW-mies arvostaa laatua

Erämaisemiin Jari lähtee perheeseen keväällä 2019 hankitulla BMW X6 40d:llä, jonka korkea maavara ja neliveto ovat aivan omiaan metsäteille. Muulloin kyydin antaa Destian projekteilla työskentelevälle työmaapäällikölle oma BMW:n 700-sarjalainen. Mikä omassa on mieluista?

– Auto on luotettava ja turvallinen. Ennen kaikkea ajo-ominaisuudet ovat erittäin hyvät ja siinä on hyvä istua.

Jari kertoo arvostavansa kookkaana miehenä sitä, että istuin on hyvä ja tukee vartaloa.

– Ei tarvitse välttämättä pysähtyä, kun ajan Helsingistä Kangasniemelle noin 250 kilometriä; vartalo lepää.

Molemmat autot – samoin kuin edellisen, BMW X5:n – Lievoset ostivat Mikkelin Rinta-Joupilta.

Huolto pelaa ja asiakkaasta huolehditaan

Jo yli 30 vuotta siltojen rakentajana toiminut Jari Lievonen pitää tärkeänä, että auton huolto toimii. Hyvä BMW-huoltopalvelu on olennainen asia myös nyt, kun vastuulla on 23 sillan rakentaminen Valtatie 5:llä Mikkelistä Nuutilanmäkeen.

– Kun paljon ajaa, joutuu myös paljon huoltamaan. Mikkelissä Rinta-Joupin huollon vastuuhenkilöt, asentajat ja mekaanikot ovat hoitaneet asiat todella hyvin. Arvostan tosi paljon heidän asiakaspalveluaan. Jos jotain ongelmia tulee tai tarvitaan varaosia, ne hoidetaan ripeästi, samoin kuin vara-auto huollon ajaksi.

Jari aikoo jatkossakin pysyttäytyä hyväksi havaitsemassaan merkissä ja autokaupassa.

– Olen ajanut BMW:llä vuodesta 2007 ja ajan jatkossakin. Tuote on hyvä ja täällä Mikkelin Rinta-Joupilla asiakaspalvelu on korkeatasoista ja asiakkaista huolehditaan. Se on tärkeää, sen minä arvostan korkealle. Täällä myyntipuolella Anne Behm ja Joonatan Hämäläinen, samoin kuin kaikki muutkin, ovat hyviä tyyppejä. Tänne minä tulen sen seuraavankin autokaupan tekemään. Se on ihan varma se.

Ei pelkästään hirviä ja susia

Jari viettää elämäänsä Kangasniemellä, Puulan rannalla, perheelle rakentamassaan talossa. Pitkien ajomatkojen vastapainoksi on tuleva kesäloma paljolti varattu kodin ulkomaalaukseen. Siltojen rakentaja on myös talonrakentaja.

Syksyn tullessa on jälleen aika lähteä eräreitille. Viime reissu tuotti hyvän saaliin: ne kaikki kolme hirveä, joita porukka tavoittelikin. Kun hetki koittaa, Jari ja BMW lähtevät taas kohti sykähdyttäviä salomaita – sinne, missä susia on paljon ja karhujakin joudutaan väistelemään. Ajamisen iloa ja hienoja elämysmatkoja BMW-miehelle.

Anna-Maija, Mikkelin Rinta-Jouppi

Tutustu BMW-valikoimaan