Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Sporttinen ja ekologinen BMW X3 sopii laskettelukeskus Tornimäen brändiin – ”Bemarista huokuu kaikessa laatu”

Yritykselle on tärkeää, että auto sopii myös sen brändiin. Laskettelukeskus Tornimäen yrittäjä Heidi Kelho ajelee sporttisella ja ekologisella BMW X3:lla.

Mikkelissä sijaitsevan Tornimäen laskettelukeskuksen yrittäjä Heidi Kelho nauttii BMW X3 -autostaan, jota 157 sentin mittainen nainen näkee hyvin ohjata.

– Tässä autossa en istu missään montussa ja ajele nenä pystyssä, että näen tielle. Lisäksi autossa on kunnolla maavaraa ja tilaa kuljettaa tavaroita, hän kehuu.

Bemareihin Heidi ihastui jo vuosia sitten, niistä huokuu kaikessa laatu. Lisäksi niissä on hyvä ajotuntuma ja ne ovat vakaita ja luotettavia ajaa myös pitkillä matkoilla.

– Bemarit ovat myös hämmästyttävän hiljaisia autoja, uudessa autossa piti oikein avata auton ikkuna ja selvittää, että kuuluuko mitään, Heidi toteaa.

Vastuullisuutta ja hyvää palvelua

Auton valinnassa vaikutti merkkiuskollisuuden lisäksi ympäristöystävällisyys.

– Tyttäreni Fannyn kanssa pidämme vastuullisuutta ja ympäristöystävällisyyttä tärkeinä arvoina. Hän olisi halunnut, että ostan kokonaan sähköauton, mutta päädyin vielä hybridiin. Auto on ollut minulla nyt pari viikkoa, ja kulkenut vain kolme kilometriä polttoaineella. Muun matkan se on mennyt sähköllä.

– Itsekin asiakaspalvelutyötä tekevänä olen huomannut myös sen, että saan hyvää asiakaspalvelua Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteessä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu pelaa niin myynnissä kuin huollossakin, yrittäjä sanoo.

– Olen todella tarkka palvelusta, äänestän nopeasti jaloillani, jos en saa hyvää palvelua. Rinta-Joupin Autoliikkeessä olen ollut palveluun tyytyväinen, hän kiittää.

Autokauppaa laskettelun lomassa

Heidin edellinen Rinta-Joupin Autoliikkeestä vuonna 2018 ostettu 1-sarjainen BMW jäi vielä perheen käyttöön. Uusioperheessä asuu välillä neljä lasta, silloin on liikuttava kahden auton taktiikalla. Näihin tarpeisiin uusi BMW X3 on kaikin puolin onnistunut valinta.

BMW:n Heidille myi automyyjä Jonatan Hämäläinen, joka viihtyy itsekin Tornimäen laskettelurinteissä.

BMW:n Heidille myi Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteen automyyjä Jonatan Hämäläinen. Kotinsa lähellä Tornimäellä laskettelua harrastava Jonatan kertoo, että asiasta heitettiin laskettelun lomassa Heidin kanssa aluksi kevyttä huumoria, kunnes aika oli kaupanteolle kypsä.

– Heidi on nopea päättämään, ei siinä loppuvaiheessa kauaa mennyt, Jonatan toteaa.

Viime vuonna laskettelurinneyrityksen vetäjäksi ryhtynyt Heidi on tyytyväinen yhteistyöhön Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa. Hyvästä kumppanuudesta on näkyvänä maamerkkinä Rinta-Joupin Autoliikkeen mainostaulu laskettelurinteen juurella.

– Kunhan korona hellittää, suunnitteilla on myös yhteisten tapahtumien järjestäminen.

Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän kiireistä arkea ja nopeiden kauppojen tarvetta. Automyyjien asiantuntemuksella saat parhaan mahdollisen palvelun ja asiantuntemuksen osto-, myynti- ja leasing-asioissa. Yhteistyössä ovat mukana kaikki suurimmat leasingyhtiöt. Myös yritysasiakkaita palvellaan kaikissa 26 toimipisteessä ja uusien autojen myynnissä palvelee aina merkkikohtainen yritysmyyjä.