Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Yhteistyöllä parasta mahdollista palvelua

Rinta-Joupin Autoliikkeessä Rovaniemellä panostetaan siihen, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua nopeasti. Yhteistyö naapurissa sijaitsevan Polar Rengas Oy:n kanssa takaa, että ruuhkahuippuinakin on riittävästi toimintavolyymia.

Toni Jääskö Polarrengas Oy ja Kimmo Lokka

Rinta-Joupin Autoliikkeen Rovaniemen toimipisteen myyntipäällikkö Kimmo Lokka arvostaa yhteistyökumppanuutta, jossa molemmat osapuolet hyötyvät ja mikä tärkeintä: Rinta-Joupin Autoliikkeen asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua.

Hyvä esimerkki sujuvasta yhteistyöstä on saman kadun varrella toimiva Polar Rengas Oy, jonka yrittäjän Toni Jääskön kanssa asiat hoituvat pikavauhdilla – oli sitten kysymys auton renkaiden vaihdosta tai auton ostosta.

– Meillä on tekemisen meininki kummassakin talossa ja asiakasta pyritään palvelemaan aina viimeisen päälle. Vähän aikaa sitten Toni poikkesi meidän liikkeessämme moikkaamassa ja innostui tekemään siinä samassa Kia Rio -autokaupat. Ei siinä kauaa aikaa kulunut, kun auto lähti naapuriin sijaisautoksi, Lokka muistelee.

– Tilasin myös kevääksi uuden harmaan Kian, se sopii meidän uudistettuun logoomme, Jääskö jatkaa.

Toni Jääskö Polarrengas Oy | Rinta Joupin Autoliike
”Rinta-Joupin Autoliikkeessä arvostetaan, että teemme kovasti töitä ja haluamme palvella isoa asiakastamme erityisen nopeasti”, kehuu Polar Rengas Oy:n yrittäjä Toni Jääskö.

Ketteryyttä kumppanuudella

Lokan mukaan myös suuryritykselle on etua, että sillä on paikallisia ketteriä yhteistyökumppaneita. Koko kansan autokaupassa arvostetaan nopeutta ja ketteryyttä, jolla taataan asiakastyytyväisyys.

–  Kovina ruuhka-aikoina saamme apua naapurista, jos oman huoltomme kalenteri on täynnä.

Polar Renkaan naapuriapu on tärkeässä roolissa erityisesti siihen aikaan vuodesta, kun Rinta-Joupin Autoliikkeen Rovaniemen toimipisteessä vaihdetaan renkaat myynnissä oleviin vaihtoautoihin.

–  Oma väkemme voi keskittyä rauhassa autojen myyntiin ja huoltoon, kun Jääskön porukka pyöräyttää koko rengasrallin. He hakevat autot pihasta ja palauttavat autot paikalleen, kun homma on hoidettu, Lokka kehuu.

Jääskö arvostaa Rinta-Joupin Autoliikettä, joka on valtakunnallisena toimijana säilyttänyt kansanomaisuuden. Kovin moni suuryritys ei edes tarjoa pienille toimijoille mahdollisuutta kumppanuuteen. Tässä tapauksessa kävi niin, että Rinta-Joupin Autoliike lähestyi Polar Rengasta ja kysyi tarjousta.

– Tästäkin näkee, että Rinta-Joupin Autoliike on koko kansan autokauppa. Heillä arvostetaan yrittäjyyttä ja sitä, että teemme kovasti töitä ja haluamme palvella isoa asiakastamme erityisen nopeasti, Jääskö toteaa.

Myyntipäällikkö Kimmo Lokka arvostaa yhteistyökumppanuutta, jossa molemmat osapuolet hyötyvät ja asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua.

Palvelu pelaa molempiin suuntiin

Lokan ja Jääskön roolit vaihtuvat ostajasta myyjäksi silmänräpäyksessä, kun kaupan ovi aukenee kumpaankin suuntaan. Rinta-Joupin Autoliike ostaa renkaita, vanteita ja huoltopalveluita Polar Renkaalta.

Jääskö on puolestaan hankkinut Rinta-Joupin Autoliikkeeltä muun muassa Audi Q7 Plug in Hybridin, Audi A6:n ja Skoda Karoq 1.5 TSi Stylen. Yritykselle on sijaisautoiksi ostettu myös kaksi Kia Rio 1.0T LX DCT:tä ja Kia Sportage 1.6T GT-Line.

Pari kesää sitten Jääskö innostui investoimaan myös uuteen integroituun Carado-matkailuautoon, joka oli vuokrauskäytössä.

– Tuon kesän aikana huomasin, että vuokraustoiminnan pyörittäminen vei lopunkin vapaa-ajan ja myin sen sitten eteenpäin, Jääskö kertoo.

Yritysten välinen yhteistyö jatkuu hyvänä myös vuonna 2022 ja uusia yhteistyömalleja tulee varmasti uuden vuoden aikana.