Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rinta-Joupin Autoliike ennätyksellisessä myyntivauhdissa

Rinta-Joupin Autoliike rikkoi perjantaina myyntiennätyksensä ja on hiljattain kasvattanut markkinaosuuttaan käytettyjen autojen kaupassa. Tavoitteena on jatkaa myynnin kasvattamista.

Kuvateksti.Ku”Olemme hyvällä tiellä kohti merkittävää myynnin kasvua”, kommentoi Rinta-Joupin Autoliikkeen automyynnin johtaja Jukka Myntti.

Rinta-Joupin Autoliikkeen tähtäimessä on olla nyt ja tulevaisuudessakin yksi Suomen suurimmista autokaupoista. Tavoitteen suhteen ollaan hyvällä tiellä, sillä toukokuinen perjantai oli yrityksen yli 70-vuotisen historian paras myyntipäivä.

Kaikkien aikojen suurin myyntipäivä toteutui sekä myytyjen autojen kappalemäärässä että euromäärässä.

– Reilun viikon takainen perjantai oli historiamme suurin myyntipäivä, mikä kertoo siitä, että olemme hyvällä tiellä kohti merkittävää myynnin kasvua, kommentoi Rinta-Joupin Autoliikkeen automyynnin johtaja Jukka Myntti.

Ennätyksellinen myyntipäivä ei ole yksittäinen sattuma, sillä yritys on hiljattain nostanut yleistä markkinaosuuttaan kilpailijoihin nähden ja kipuaa kovaa vauhtia kohti huippua.

Automyynnin johtaja Jukka Myntti_Rinta-Joupin Autoliike
Myntin mukaan hyvät myyntiluvut syntyvät ennen kaikkea erinomaisesta henkilökunnasta, hyvästä valikoimasta ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta.

Valttikortteina nopeus ja laadukas asiakaspalvelu

Mikä sitten on salaisuus ennätysten rikkoutumisen taustalla? Myntin mukaan hyvät myyntiluvut syntyvät ennen kaikkea erinomaisesta henkilökunnasta, hyvästä valikoimasta ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta.

– Olemme panostaneet vahvasti asiakaspalveluun ja palvelunopeuteen. Meiltä saa esimerkiksi ajoneuvon nopealla aikataululla kotiin asti toimitettuna, selventää Myntti.

Markkinaosuuksissa mitattuna Rinta-Joupin Autoliike on tällä hetkellä Suomen kolmanneksi suurin autoliike. Perheyrityksellä on 28 myymälää ympäri Suomen sekä huoltopalvelut 11 paikkakunnalla.

Tutustu valikoimaan