Olemme mukana Helsingin Caravan-messuilla 20.-22.1.2023

Rinta-Joupin Autoliike | 9.1.2023

Caravan 2023-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 20.-22.1.2023. Messut ovat avoinna päivittäin klo 10.00-18.00. Olemme mukana messuilla ja tuomme paikalle kymmeniä matkailuautoja ja -vaunuja.

Löydät meidät 3-hallista omalta osastoltamme sekä Hobby, Fendt, LMC, Hymer ja Carado-osastoilta. Caravan- myyjämme ovat messuilla kertomassa matkailuauto ja -vaunu merkkien uutuuksista sekä eri mallien ominaisuuksista. Tervetuloa meidän mukaan nauttimaan mukavasta messutunnelmasta ja tutustumaan uutuusmalleihin

Täyssähköinen Pössl ë-Vanster tilaretkeilyauto esittelyssä Caravan 2023-messuilla

Helsingin messuilla on esillä mm. Pössl:in uutuus, täyssähköinen ë-Vanster, jonka korina on täyssähköinen Citroën ë-Spacetourer. Täyssähköisillä autoilla ei ole autoveroa, mikä lisää ë-Vansterin mielenkiintoisuutta. Auto on 8-paikkainen tila-auto, joten kyytiin mahtuu surempikin seurue.

Hymer ML-T 570 on loistava valinta talven reissuille

Caravan 2023-messuilla on esittelyssä Hymerin erikoismalli ML-T CrossOver, joka on omavarainen ja runsaasti varusteltu erillisvuodemalli jatkuvalla nelivedolla!

Tällä matkailuautolla on aurinkopaneelin sisältävän kattavan vakiovarustuksen ansiosta mahdollista jopa 10 päivän omavarainen retkeily vuoden ympäri. Korotettu alusta sekä maastorenkaiden ja nelivedon yhdistelmä takaa rajattomat mahdollisuudet määränpään valinnassa.

Nähdään messuilla!

Tervetuloa messuosastollemme tutustumaan tulevan kauden uutuusmalleihin, hyödyntämään huikeat messuedut sekä moikkaamaan Caravan-myyjiämme.