Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Meiltä ostetaan eniten matkailuajoneuvoja Suomessa

Suomalaiset ovat tykästyneitä matkailuun. Kun osa haluaa viettää lomansa ulkomailla, toiset kaipaavat lyhyitä viikonloppureissuja arjen keskelle. Nämä kaksi asiaa voi yhdistää matkailuautolla, jolla on helppo reissata sekä Suomessa että ulkomailla.

Suomalaisten rakkaus matkailuun on kiistatonta. Etenkin korona-aikana se näkyi kiihtyneenä matkailuautojen kauppana. Vaikka rajoituksista on luovuttu, on ihmisten kiinnostus matkailuun säilynyt. Matkailuajoneuvojen myyntijohtaja Heikki Parkkinen kertoo, että asiakkaat suuntaavat Rinta-Joupin Autoliikkeeseen laajan valikoiman ja ammattitaitoisten myyjien perässä.

– Isosta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotain. Meiltä saa uusia ja käytettyjä matkailuautoja- ja vaunuja sekä retkeilyautoja. Lisäksi meillä on kahdeksan matkailuajoneuvojen merkkiedustusta alan johtavilta valmistajilta, Heikki kertoo.

Rinta-Joupin Autoliike on monilla mittareilla Suomen suurin matkailuajoneuvomyyjä. Suosiota selittävät myös matkailuajoneuvojen helppo saatavuus, sillä Rovaniemen ja Espoon väliltä meiltä löytyy yhdeksän matkailuajoneuvomyymälää.

– Olemme panostaneet asiakkaisiimme investoimalla matkailuajoneuvoihin liittyviin palveluihin. Caravan-huoltomme palvelevat Turussa, Jyväskylässä ja Kempeleessä. Toukokuussa avasimme Kempeleeseen uuden huollon, joka on yksi Suomen suurimmista. Sen yhteydessä toimii iso varaosamyymälä, Heikki vinkkaa.

Autoliikkeemme asiakkaat arvostavat joustavuutta. Kauppojen yhteydessä tarjoamme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, lisäturvapalveluita ja vakuutuksia. Meille käy myös vaihdossa mikä tahansa ajoneuvo moottoripyörästä veneeseen.

Tutustu matkailuajoneuvoihin