Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Suuri moottoripyörien ja matkailuajoneuvojen näyttely Lempäälässä 2.-3.9.

Tervetuloa tutustumaan Lempäälän Ideaparkin myymälään monipuoliseen matkailuajoneuvojen sekä moottoripyörien valikoimaan perjantaina ja lauantaina 2.-3.9.2022.

Myymälä on avoinna perjantaina klo 10.00-19.00 ja lauantaina klo 10.00-18.00. Lauantaina luvassa makkaratarjoilua!

Koeajettavana noin 20 moottoripyörää!

Moottoriypyörien näyttely- ja koeajopäivillä pääset koeajamaan samalla kertaa useampia moottoripyörämerkkejä ja -malleja. Itselle sopivan moottoripyörän löytäminen ja erilaisten vaihtoehtojen vertaileminen on helppoa!

Tule tutustumaan monipuoliseen matkailuautojen ja matkailuvaunujen valikoimaan!

Vielä ehdit hankkia uuden matkailuauton tai -vaunun vaikkapa syksyn ruskaretkille. Lempäälän myymälässä on esillä monipuolinen valikoima erilaisiin tarpeisiin.

Matkailuajoneuvon ostamista harkitessa on tärkeää selvittää, minkälainen ajoneuvo sopii sinulle parhaiten. Tule tutustumaan erilaisiin matkailuautoihin ja -vaunuihin paikanpäälle Lempäälään. Halutessasi voit jopa koeajaa ajoneuvot.

Veloitukseton sammuttimen tarkistus

Tarjoamme veloituksettoman matkailuautojen ja -vaunujen käsisammuttimen tarkastuksen Lempäälän myymälässä näyttelyn aikana lauantaina 3.9. klo 10.00-15.00. Tule tarkistuttamaan sammuttimesi!

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä katsastamaan moottoripyörien ja matkailuajoneuvojen valikoima. Pyydä huippuhyvitys vanhasta ajoneuvostasi, kysy tarjousta uuteen ja tee elämäsi kaupat!

Tervetuloa Lempäälän Ideaparkin myymälään!