Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Pössl on noussut Suomen suosituimmaksi retkeilyautoksi

Saksalaismerkki Pössl on kohonnut tänä vuonna korkeimmalle korokkeelle myydyimpien retkeilyautojen tilastoissa.

Retkeilyautojen osalta jo pitkään Euroopan markkinajohtajana toiminut Pössl on viimeistään tänä vuonna valloittanut myös suomalaisten sydämet ja on tällä hetkellä Suomen myydyin retkeilyautomerkki. Pössl tarjoaa laajan malliston harkituilla yksityiskohdilla varustettuja retkeilyautoja.

Valikoimastamme löydät eri kokoisia Fiat Ducato- tai Citroen Jumper -alustalle rakennettuja Pössl-retkeilyautoja.

Maine laadukkaasta suunnittelusta ja kestävyydestä

Pössl on tunnettu ja arvostettu matkailuajoneuvojen valmistaja, joka on perustettu Saksassa. Pösslin tarina juontaa juurensa 1980-luvulle, ja siitä lähtien yritys on kasvanut ja vakiinnuttanut asemansa matkailuajoneuvoteollisuudessa.

Yrityksen perustamisestaan lähtien Pössl on pysynyt uskollisena perusperiaatteilleen. Laatu, käytännöllisyys ja innovaatio ovat olleet yrityksen kulmakiviä. Pösslin matkailuautot ovat valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista, ja niiden suunnittelu on tarkkaa ja toimivaa. Tämä on tehnyt Pösslistä arvostetun ja luotettavan merkin matkailuajoneuvomarkkinoilla.

Hyödynnä kesän kuumin etu!

Olemme alentaneet varastossamme olevien uusien matkailuautojen ja -vaunujen hintoja! Alennukset hinnoista ovat jopa 10 000 euroa. Lisäksi saat rahoituksen nyt huippuedullisesti vain 2,99 % korolla! Korkotarjous koskee kaikkia uusia matkailuautoja ja -vaunuja.

Tutustu Pössl-retkeilyautoihin