Tervetuloa autokaupoille Raisioon

Rinta-Joupin Autoliike | 13.9.2022

Avasimme uuden myymälän Raisioon Ikeaa vastapäätä. Uusi myymälämme sijaitsee osoitteessa Kuninkojankaari 3.

Raision myymälässä sinua palvelevat tuttuun tyyliin Rinta-Joupin Autoliikkeen ammattitaitoiset myyjät. Myymälästä löydät yli 100 vaihtoauton valikoiman ja kaupat onnistuvat mistä tahansa yli 4000 ajoneuvon valikoimasta - vaikka kotiin toimitettuna! Myyjät auttavat sinua etsimään juuri sinulle sopivan ajoneuvon ja opastavat kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.

Jos omistat ylimääräisen ajoneuvon tai haluat muuttaa nykyisen ajoneuvosi rahaksi voit myös helposti myydä autosi suoraan meille Raision myymälään.

– Haluamme palvella asiakkaita paikallisesti ja tehdä autokauppan teosta kaikille helppoa ja vaivatonta, kommentoi Myyntipäällikkö Jouni Heino.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja monipuolinen valikoima

Rinta-Joupin Autoliikkeen Raision myymälä on keskittynyt vaihtoautojen myyntiin. Voit vaihtaa ajoneuvon paremmin tarpeitasi vastaavaksi helposti, nopeasti ja joustavasti. Kysy rohkeasti, myyjämme auttavat sinua mielellään!

Ostamme autoja

Omistatko ylimääräisen ajoneuvon tai haluat muuttaa nykyisen ajoneuvosi rahaksi? Myynti meille on helppoa ja vaivatonta. Lunastamme tarvittaessa loppuvelan ja maksun autosta suoritamme heti.

Tervetuloa kahville ja tutustumaan uuteen Raision myymäläämme!

Uusi myymälä sijaitsee aivan Raision Ikean vieressä osoitteessa Kuninkojankaari 3. Raision liike on avoinna muiden toimipisteiden tavoin arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15.