Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Škoda palkitsi Rinta-Joupin Autoliikkeen huoltomyyjiä asiakaspalautteen perusteella

Mona Haakanen Salosta ja Kai Lahti Turusta pääsivät Kristalliklubiin, johon kuuluvat Suomen parhaat Škoda-huoltomyyjät.

Mona Haakanen

Škoda mittaa huoltomyyjien asiakaspalvelutyytyväisyyden onnistumista asiakaspalautteiden perusteella. Huoltomyyjämme Mona Haakanen ja Kai Lahti nousivat upeilla suorituksillaan Kristalliklubiin, johon kuuluu Suomen 20 parasta Škoda-huoltoneuvojaa. Mona Haakanen Salosta sijoittui koko maan laajuisesti kolmannelle sijalle ja Turusta Kai Lahti nappasi 18. sijan.

Kilpailussa mitataan kahta osa-aluetta, jotka ovat Human Touch ja tulevien töiden neuvonta. Škodan Human Touch -käsite sopii hyvin Rinta-Joupin Autoliikkeen arvoihin: autoja huolletaan ja korjataan, mutta asiakkaana on ihminen ja palvelua tuotetaan ihmiseltä ihmiselle.

Mistä hyvä asiakaspalvelu rakentuu?

– Päivittäisestä tekemisestä. Jos ajattelen itseni asiakkaan paikalle, niin palvelen niin kuin asiakkaana haluaisin, että minua palvellaan ja miten minun asioitani hoidetaan, Mona miettii.

– Olen tehnyt omalla rehellisellä tyylillä työtäni, miten parhaiten osaan. Kun asiakkaat ovat pitäneet tavastani tehdä työtäni ja kokeneet, että olen onnistunut neuvomaan heitä tulevissa huoltotöissä, niin olen tyytyväinen. Asiakkaan täytyy kokea, että hän on saanut henkilökohtaista palvelua. Olen toiminnassani pyrkinyt kolmen P:n palvelulupaukseen: parasta paikallista palvelua, Kai kertoo.

Kai Lahti.

Palaute ja tunnustus työstä lämmittävät mieltä

– Kyllä tunnustus merkitsee. Koen, että olen työssäni onnistunut, Kai iloitsee.

– Oli kiva, että oma tekeminen oli huomioitu, Mona sanoo. Hän lisää, että ei halua kuitenkaan miettiä sijoitusta liiaksi, sillä päivittäinen tekeminen jatkuu.

Salon toimipiste on Rinta-Joupin Autoliikkeen historiassa vielä melko tuore. Marraskuussa 2019 perustettu toimipiste on yltänyt hienoihin saavutuksiin jo ensimmäisen vuoden aikana. Salon huoltopäällikkö Sakari Rauha on enemmän kuin tyytyväinen henkilökuntaansa.

– Monasta voisin sanoa, että hän on erittäin ystävällinen, kuuntelee asiakasta ja ottaa asiakkaan asiat aina huomioon sekä pyrkii löytämään ratkaisun, joka täyttää asiakkaan tarpeet. Yksinkertaisesti täysi ammattilainen, joka huolehtii asiakkaasta alusta loppuun, kehuu Sakari Rauha.

Turun toimipisteelle puolestaan tulee tänä vuonna täyteen täydet 20 vuotta. Turun toimipisteessä on myyty ja huollettu Škodia jo siis kaksikymmentä vuotta. Toimipisteessä on lisäksi myynnissä vaihtoautoja ja matkailuajoneuvoja.

Isot kiitokset molemmille hienosta työstä ja asiakkaille palautteesta!

Tarvetta huollolle?

Me autamme! Muista kysyä myös huoltorahoitusta, jolla voit saada jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Selaa Skoda-valikoimaa