Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Tervetuloa Vantaan Petikon suurmyymälän avajaisiin!

Avajaisia vietetään 24.-29.10.2022.

Laajensimme Petikon myymälää 4000 neliöön ja ajoneuvojen määrän 250 ajoneuvoon.

Petikon myymälä palvelee sinua nyt kahdessa kerroksessa tutussa osoitteessa Tiilipojanlenkki 6. Suurempien toimitilojen lisäksi ajoneuvomäärää on lisätty ja asiakasparkkipaikkoja on enemmän.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi avajaisiin!

Kaikille kävijöille on tarjolla pullakahvit, kahvipannu on kuumana koko viikon. Jokaiselle avajaisviikon aikana koeajaneelle tarjoamme myös lahjaksi Dakota Platinum A5 5 000 mAh varavirtalähteen*. Tule käymään ja hyödynnä loistava etusi!

*Dakota varavirtalähteitä rajattu erä

Helpot autokaupat

Haluamme Rinta-Joupin Autoliikkeessä tehdä meillä asioimisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Laajennuksen myötä lisäsimme parkkitilaa, jotta myymälään olisi mahdollisimman helppo tulla.

– Haluamme, että meillä asiointi on helppoa ja vaivatonta. Meillä on runsaasti parkkitilaa myymälän pihassa jonka ansiosta meille on helppoa asiakkaan saapua, kertoo Petikon toimipisteen myyntipäällikkö Mika Kivi.

Suurmyymälän valikoimasta on mistä valita

Suuremmat tilat mahdollistavat sen, että merkkejä ja malleja löytyy laidasta laitaan. Paikallisen valikoiman lisäksi myös rinta-jouppi.com-sivuston yli 4000 ajoneuvoa ovat ostettavissa Petikon myymälästä.

– Uusien toimitilojen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme jopa kaksi kertaa suuremman valikoiman ajoneuvoja. Laajemman valikoiman avulla varmistamme, että meiltä löytyy jokaiselle jotain.

Yli 250 ajoneuvon jatkuvasti vaihtuvasta valikoimasta löytyy koko kansan autokaupan mukaisesti vaihtoautoja kaikista hintaluokista moottoripyöriä unohtamatta.
–Tervetuloa meille koeajamaan haaveilemasi auto ja juodaan pullakahvit päälle, toivottaa Kivi ja myyntitiimi Vantaan Petikosta.

Nähdään avajaisviikolla Vantaan Petikossa!

Tutustu Petikon myymälän valikoimaan