Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rinta-Joupin Autoliike on Vuoden matkailuajoneuvokauppias

Rinta-Joupin Autoliike on valittu Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi 2021 osoituksena ansiokkaasta matkailuautoilun edistämisestä. Koko kansan autokauppa kiittää asiakkaitaan, Rinta-Joupin Caravan Teamia ja kumppaneitaan.

Valinnan teki Matkailuajoneuvotuojat ry, joka palkitsee vuosittain merkittävimmät matkailuajoneuvotoimijat.

Rinta-Joupin Autoliike palkittiin määrätietoisesta työstä matkailuajoneuvokaupan eteen, minkä ansiosta se on verkostoitunut ja vahva matkailuautoilun edistäjä Suomessa.

Koko kansan caravan-kauppaa jo 10 vuotta

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi ei ole kasvettu yhdessä yössä, sillä olemme tehneet työtä matkailuajoneuvojen myynnin ja huollon eteen jo kymmenen vuotta. Erityiset kiitokset Matkailuajoneuvotuottajat ry:lle siitä, että voiton perusteena mainittiin määrätietoinen vuosia kestänyt työ matkailuajoneuvojen parissa.

Kaikessa mitä me teemme kantava ajatus on sama – asiakas on meille tärkein. Asiakkaidemme toiveet ja tarpeet ovat aina ohjanneet myös matkailuajoneuvojemme liiketoimintaa.

Rinta-Joupin Autoliikkeen matkailuajoneuvojen myyntijohtaja Heikki Parkkinen.

Aloitimme matkailuautojen ja -vaunujen myynnin käytettyjen ajoneuvojen vaihdolla ja myynnillä. Meille on voinut tuoda aina vaihdossa minkä vain ajoneuvon, joita voi vaihtaa miten päin tahansa – vaikka henkilöauton matkailuvaunuun.

Uusien matkailuajoneuvojen maahantuonti aloitettiin aikoinaan Italiasta. Nykyään saat meiltä erityisen kattavan valikoiman saksalaisia matkailuajoneuvoja. Kasvatamme valikoimaamme asiakastoiveiden pohjalta, ja meiltä löydät uusimmat matkailuajoneuvojen mallit markkinoiden suosituimmilta merkeiltä.

Olemme asiakkaan matkalla mukana myös kaupanteon jälkeen opastamassa, huoltamassa ja korjaamassa liikkuvia koteja. Kempeleestä löytyy matkailuautoihin erikoistunut huoltomme, samalla kun muut toimipisteemme tarjoavat alustahuollon myös matkailuajoneuvoille.

Menestyvän matkailuajoneuvokaupan ja tyytyväisen asiakkaan mahdollistaa suuri joukko yhteistyötä tekeviä ihmisiä.

– Tämä ei olisi mahdollista ilman meidän loistavaa henkilökuntaamme, tärkeitä yhteistyökumppaneitamme, laadukkaita merkkejä sekä yrityksen pitkää historiaa luotettavana kumppanina, Rinta-Joupin Autoliikkeen matkailuajoneuvojen myyntijohtaja Heikki Parkkinen sanoo.

– Menestys vaatii sitoutumista, vahvaa tiimityötä sekä asiakkaita kuuntelevia myyjiämme.

Caravan-matkailun suosio kasvaa

Suomessa caravan-matkailulla on pitkät perinteet, mutta nyt korona-aikana kiinnostus kotimaan matkailuun on kasvanut hurjasti.
Matkailuautoilusta ovat kiinnostuneet uudet asiakasryhmät, etunenässä lapsiperheet. Lasten kanssa matkustaminen matkailuautolla on kätevää, kun tarpeen mukaan voidaan pysähtyä missä vain, ja päikkärit voidaan ottaa koko porukalla.

– Matkailuautoilu tarjoaa turvallisen tavan nauttia vapaudesta tien päällä. Ihmisen tarve liikkua ja lomailla ei poistu, se vain muuttaa muotoaan, Parkkinen sanoo.

– Viime aikoina matkailuajoneuvojen pariin on löytänyt myös erityinen asiakasryhmä, elämyksistä innostuneet nuoret. Retkeilyautoilla extreme-reissuja tekevät nuoret suuntavat luontoon maastopyörillä ja kiertävät Suomen hienoja nähtävyyksiä.

Kiinnostus matkailuautoihin näkyy myös kovassa kysynnässä. Parkkisen tärkein vinkki uudesta matkailuautosta tai -vaunusta haaveilevalle onkin olla ajoissa liikkeellä.

– Ensi kesän parhaat matkailuautot kannattaa katsoa jo nyt talvella, sillä juuri nyt on ostajan markkinat. Jos lähdet vasta keväällä etsimään unelma-autoa kesäreissulle, voit olla myöhässä.

Tällä hetkellä varastostamme löytyy yli 350 matkailuautoa valmiina uusiin seikkailuihin tien päälle. Uusia matkailuajoneuvoja saat meiltä merkeiltä Carado, Hobby, Hymer, LMC, Pössl ja Roadcar. Meiltä saat myös huollon edustamillemme merkeille.

Myyntipisteemme ovat Espoossa, Jyväskylässä, Kempeleessä, Kokkolassa, Lempäälässä, Porissa, Rovaniemellä, Tervajoella ja Turussa.

Tutustu matkailuajoneuvojen valikoimaan