Hyppää sisältöön

kia EV9 – uutuus koeajettavissa

Uusi EV9 on Kian rohkea visio uudelle sähköiselle aikakaudelle.


Kian uusi lippulaiva on aina varustettu kolmella istuinrivillä, Suomessa auto tulee tarjolle nelivetoisena ja 99,8 kWh:n akusto tarjoaa toimintamatkaa 497 kilometriä. Mallin myynti alkaa lähes kaikki varusteet sisältävällä 1st Edition -mallistolla, jonka hinnat alkavat 86 708 eurosta. Nopeimmat saavat autonsa vielä tämän vuoden puolella. Laitetaanko tilaukseen?

Täyssähköinen SUV-malli Kia EV9 huokuu selkeää ja nykyaikaista rauhallisuutta, joka sopii hienostuneeseen sähköautoon kestävän liikkuvuuden aikakaudelle. Silti se korostaa myös rohkean SUV-mallin varmuutta, joka on valmis valloittamaan kaikki olosuhteet.

Kia on hyödyntänyt täysimääräisesti EV9:n pitkää akseliväliä ja tuloksena on matkustamo, jossa on runsaasti tilaa kaikille kolmella rivillä matkustaville. Samaan aikaan esimerkillinen toimintasäde saavutetaan 99,8 kWh:n akulla.

EV9:ssä on käytetty edistyneintä tekniikkaa ja se ottaa merkittävän askeleen kohti täysin autonomista ajamista. Kian uusi Highway Driving Pilot System (HDP) -järjestelmä on suunniteltu autonomiseen ajamiseen. Viisitoista anturia, mukaan lukien kaksi lidar-tutkaa, mahdollistavat, että se voi etsiä ja havaita kohteita täydessä 360 asteen kulmassa, jotta järjestelmä voi reagoida tiehen ja muihin käyttäjiin.

Ota yhteyttä kia-myyjään